Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poiuures

co mam mysleć o chłopaku który co chwila ma nowe koleżanki na fb??

Polecane posty

Gość poiuures

nie ma nowych kolegó tylko koleżanki!! skąd on je bierze ?? nie wiem.....mówi,że to stare znajome ale ja sie tak boje ...raz juz zostalam zraniona,,,

Gość boze ale idiotka z ciebie
bo on to dziwkarz a ty umyj okna i jebie ci sie w lep z tej dobroci ile masz lat 5 kurwa kobieto ale musisz byc prymitywna

Gość to znaczy
ze jest gejem

Gość jniojc
chamówka jaka..

Gość piekna_czarownicaaa21
moze po prostu szuka nowych znajomosci- obiektow zainteresowan, watpie aby to byly jakies stare znajome. Dlatego zdystansuj sie i nie rob sobie zbyt duzo nadzieji aby sie pozniej nie sparzyla. Jana twoim miejsu bym wogle nie pytala go o te laski bo tylko nie potrzebnie sie zadreczasz a i on tez ci prawdy nie powie.

Gość sdfghj
boze ale idiotka z ciebie bo on to dzi**arz a ty umyj okna i j**ie ci sie w lep z tej dobroci ile masz lat 5 k**wa kobieto ale musisz byc prymitywna ---jak narazie to ty jestes prymitywna. dziekujemy za glos, ale mozesz juz zamilknac bo wstyd byc czlowiekiem w dobie oswiecenia i darmowej edukacji

Gość pikantny250g
co to za chłopak skoro ma konto na dziecinnym facebooku ???hahaha pewnie jakiś 16 latek :o starsi normalni faceci nigdy by nie założyli tam konta

no nie wiedzialam.... moi nauczyciele co maja po 40- 50 lat i znajomi 19-22-25 maja tam konta...wiec...

Gość zosia1989
ehhh... nie myśl o nim, jesli spedza duzo czasu na tak głupich portalach. Mozesz myslec ze ma kompleksy skoro ma na fb wiecej kolezanek niz w rzeczywistosci;) pozdrawiam:)

Gość pikantny250g
brawo zosia !! widać, ze ma już 20 lat i już myśli normalnie :) jaki NORMALNY chłopak w wieku np. 20-29 lat bedzie zakładał tam konto ? hahaha dziecinne jak nie wiem, a fotka.pl to jużw ogóle hahahaha

Gość poiuures
macie na pewno racje...raz już dostałam po dupie...i nie chce tego znów przezywać...wiem,ze to może jest dziecinne z tym fb ale zadręcza mnie to bo sporadycznie dodaje kolegów a koleżanek mnóstwo...i to takie o których nigdy nie słyszałam a znam sie z nim juz rok...to prawda to dziecinne....

Gość pikantny250g
ile on ma lat ?

Gość Gruba Dama
Egzekucje to moja specjalnosc. Szczegolnie te z odrobina musztardy i koperku. Dawaj namiary na kolesia, zrobie to za darmo.

Gość poiuures
27 lat!!! to wstyd....a te laski po 5 lat młodsze od niego....

Gość pikantny250g
śmieje się i płacze :)

a on jest twoim chlopakiem? chodzicie razem?? bo moze nic was nie laczy a ty sobie za duzo wyobrazasz.

Gość poiuures
:(

skoro dodaje tylko nowe profile lasek, tzn ze wchodzi na te kobiece profile i moze do tych lasek zagaduje a jak ktora odpisze to sle zaproszenie bo tak to z reguly wyglada.

Gość poiuures
od roku sie sptykamy.....:(

wiesz co ja bym zrobila na twoim miejscu?? zalozylabym tam konto tylko oczywiscie pod innymi danymi , napewno masz jakas atrakcyjna kolezanke ktorej on nie zna, pogadaj z nia ze chcialabys sprawdzic chlopaka , zalozcie konto i zagadaj do niego, zobaczysz czy bedzie cie bajreowal i zapraszal na spotkania. no ja bym tak zrobila , przynajmniej bym wiedziala na czym stoje.

chodzi o to zebys zagadala do niego jako ktos inny, kogo nie zna i wyjdzie w praniu czy jest wirtualnym casanova:)

Gość poiuures
nie chce takich rzeczy robic...mam 27 lat też i nie bede sie wygłupiała...poo prostu zastanawia mnie o co tu chodzi...i jakie jest wasze zdanie...

Gość poiuures
ale w fb chyba nie widac kto ogląda Twwojprofil..

ja tam nie mam konta. wiec nie wiem jak to wyglada. Jezeli nie chcesz sie bawic to pogadaj z nim szczerze to jedyne rozsadne w tej chwili wyjscie bo moze te laski na fb moga nic nie znaczyc a ty jedynie stracisz zaufanie do niego i zrobisz sie toksyczna

Gość poiuures
rozmawiałam z nim o tym,,,mówi ,ze to tylko znajome...tylko moje pytanie skąd one sie biora???? z powietrza?? już naprawde jestem skołowana ,,,,