Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uświadomiony od dawna

ile macie wzrosti i kg

Polecane posty

Gość 163 cm i 61 kg
2l coli to równowartość kaloryczna 48 łyżeczek cukru.

Anielica ty na kasę lecisz:))chyba. Ja mam niedowagę lekką i też przytyć mi trudno,ale nie pękam:))Niech cię noszą na rękach. Im mniej ruchu , tym więcej wagi:))

Gość tyctyctyc
coca cola to trucizna odstaw to świństwo jedz duzo żółtego sera jest bardzo kaloryczny np. rób sobie tosty z zerem i wędliną jedz jajecznice na boczku, do grochówki dodawaj boczek orzeczy sa bardzo zdrowe i bardzo kaloryczne, chcesz byc mama to jedz zdrowe rzeczy suszone owoce tez maja duzo kalorii, nie jedz chipsów ja akurat sie odchudzam całe zycie o ironio!

tak lece na kasę jak już ja dostane to kupie Mamie wymarzone kolczyki, Jej zawsze było szkoda wydać 400zł a mi nie będzie poza tym wszyscy mnie wspierają, Kochanie moje mi gotuje a ja jem i nic:) uprawiam czynnie sport ale tylko 6h w tygodniu więc to taki problem nie powinien być:) aaaa nawet rodzynki teraz wcinam i morele:P

Gość tyctyctyc
6 h w tygodniu kobieto ale sie dziś ubawiłam na tym forum przestan cwiczyc

Gość dkdv
157 :) 50kg;P

nie przestanę kiedyś miałam 10-12h tygodniowo zajęć więc teraz 6 to dla mnie mało ćwiczę od 10lat, ale mimo to jeżeli więcej spożywam to powinnam przytyc:P

Gość *słodka zołza*
odrzuc tez te fastfoody.. one wcale nie pomogą Ci przytyć tylko narobisz sobie problemów z żołądkiem.. Jedz 5 razy dziennie.. Twoja dieta powinna zawierać dużo białka a nie tłuszczy.. i między posiłkami wcinaj banany ;)

Gość 170 wzrost
waga 56 obecnie. Długi czas ważyłam 53 teraz udało mi sie przytyć z wielkim trudem. A jeszcze z dwa kilogramki by mi się przydały....:) Zaznaczam ,że apetyt dopisuje:)

moje marzenie to 58kg:) banany jem, zrezygnowałam z jabłek białka mówisz, no to do spotkania z dietetyczką mięcho będę wcinac:)

Gość Misiaku
Wzrost: 155 cm Waga: 43 kg Rozmiar buta: 35 Ps Male i drobne wcale nie ma fajnie ;p

162cm, 48kg :) szczerze mówiąc bardziej lubiłam siebie w wadze 40 kg :o ale wtedy nie miałam biustu