Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakietować

klienci w sklepie

Polecane posty

Gość zakietować

Czy ktoś na forum pracuje jako sprzedawca?? Czy was też wkurzają klienci?? Czy doprowadzają was do takiego stanu że przez jakiś czas nie możecie myśleć a mimo to trzeba obsługiwać dalej kolejkę i nie tracić głowy by się nie pomylić?? Czy myślicie sobie -bierz i wynocha a nie zadajesz 10 pytań mimo że i tak tego nie kupi!! Jak zaczynałam pracować byłam miła (jestem wciąż ale w myślach jest coś innego) dla klienta i odpowiadałam na setki pytań i znosiłam fochy ale już mam tego dość

Gość zakietować
jest ktoś

ja pracowalam w kawiarni, ale teraz jestem na urlopie wychowawczym i nie mam ochoty tam wracac:D mialam tak samo :) a jak bylam w ciazy to sami kilenci mowili mi, ze nie powinnam pracowac w obsludze klienta bo jestem niegrzeczna w stosunku do nich :D

Gość zakietować
hehe ja jestem grzeczna ale w myślach to ich wyzywam bo mnie wkurzają i denerwują, non stop muszę śmiać z tych samych żartów, które słyszę 2, 3 razy na dzień - chodzi mi tu o to że w sklepie jest totolotek

Gość i po jaką cholerę żeś przyszła
żeby oni wiedzieli co o nich myślę jak sie uśmiecham:P:P:D

Gość Maniaaaaa
Ja pracowalam jako sprzedawca lubialam to ale bywaly kryzysy ze juz mialam dosc albo to minie albo nie wtedy warto zmienic zawod

ja jestem sprzedawcą:) i jak ktoś jest chamski to ja też:P

Gość
pracowalam na stoisku bozonarodzeniowym- skarpetki, czapki itp. - "a czy te skarpetki sie dobrze pierze?" - " a czy to bedzie pasowalo na moja 10letnia wnuczke?" (oczywiscie wnuczki z baba nie bylo) - " a jaki to jest rozmiar?" (na opakowaniu rozmiar jak byk) - " są rękawiczki" ja- nie ma, k- "a takie rozowe?" ja- NIE MA rekawiczek, k- "pani jest niemila" :/

Gość bikapel
skoro nie lubicie miec do czynienia z duza iloscia ludzi i pytan, to po cholere pracujecie w sklepie? Klienci z kolei nie znosza sprzedawcow, ktorzy robia laske, ze cos podadza czy odpowiedza na pytanie. Cza bylo sie uczyc i miec inna prace:O

Gość i po jaką cholerę żeś przyszła
bikapel -popracuj w sklepie zobaczysz jaks szybko zmienisz zdanie o ludziach:)

Gość
bikapel ico ja poradze jak pracy w zawodzie nie ma? a kredyt sie sam nie splaci... wiec nie jecz ze trzeba sie bylo uczyc

u mnie odwieczny problem byl z espresso. ludzie zamawiali bo bylo jedno z najtanszych w menu i jak im podawalam to mowili, ze chyba smieszna jestem, ze oni za taki maly kubeczek tyle zaplaca. oni nie sa tacy glupi jak ja mysle i chca zwrotu pieniedzy :O ŻENADA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość fgfdh
udzielanie informacji to Twoj zasrany obowiazek i za to bierzesz kase jesli Ci nie pasuje to pomysl o robocie, w ktorej nie bedziesz miala stycznosci z ludzmi :O jak mnie wkurwaija takie zblazowane panienki co robia lache ze Cie obsluza

Gość only for you
to debile :D wlasnie originalne ekspresso jest maluskie w mauluskiej filirance:D

Gość only for you
robia lache ?????to gdzie ty chodzisz????jak to branza...........:D

Gość only for you
popracuj z 10 lat przynajmniej w przy obsludze klienta to pogadamy...i bedziesz sie tu wymadrzac:)

Gość fgfdh
nie mam zamiaru bo mnie tez ludzie wkurwiaja wiec nawet sie do takiej roboty nie pcham

Gość fgfdh
i nie wymadrzam, sie tylko mowie o SWOICH wrazeniach i obserwacjach jako klienta...chyba mam prawo? :O

Gość only for you
bylam swiadkiem sytuacji malzenstwo przy kasie z zakupami ,facetowi sie widocznie nudzilo i zaczal kasjerke poprostu chamsko wkurzac no to zona do niego czlowieku o co ci chodzi??jaki ty masz problem a koles na to ze chcial dziewczynie humor popsuc:D:D a propo kultury klientow...:D

trzyma baba płaszcz w łapie i się pyta jak gruby jest ten płaszcz??? inna- jest z tego rozmiar m? ja: nie ma , jest tylko to co na wieszaku widać.Ona: A może ma pani na zapleczu schowane jakieś? K**** po co mam chować ciuchy przed klientami?

Gość only for you
tak tak masz prawo oczywiscie a ja ci z calego serduszka zycze aby ci sie tak zycie ulozylo abys wlasnie wyladowala przy obsludze klienta ....najlepiej w biedronce na kasie i wtedy moze powstanie post o twoich wrazeniach ale z innej nieco perspektywy:D

ESPRESSO, a nie ekspresso jak już, drogie znawczynie.

Gość gdchkksadvgakcf
ja pracowalam. nie powinnam obslugiwac klienta,bo nie od tego bylam, ale czasami jakas tepa baba sie przyplatala i tez raz uslyszalam,ze to moj obowiazek udzielac informacji, chociaz poinformowalam,ze nie od tego tutaj jestem. babiszon zaczal machac rekoma i sie wydzierac, wyprosila ja ochrona. wspolczuje ludziom w urzedach, sklepach itp. bo z niektorymi ludzmi nijak nie mozna sie dogadac, a swoja glupote biora za madrosc. nie mam wystarczajaco duzo cierplioosci, ja bym prawie wszystkich rozstrzelala. a juz na pewno 80% zblazowanych bab, ktore mysla,ze kazdy ma im uslugiwac.

mojej kierowniczce baba powiedziała: widać po pani że całe życie bedzie pani w sklepie pracowała jak pani taka głupia jest ( a kierowniczka po studiach i kumata)

Gość fgfdh
punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia nie od dzis to wiadomo

przychodzą do sklepu typu h&m i mówią że to obowiązek sprzedawcy obsłużyć ich, a to gó*** prawda bo to sklep samoobsługowy i nie kumają że rola sprzedawcy kończy się na staniu na kasie i wykładaniu towaru.