Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warrrriatka 23

Czy on dobrze zrobil??Co o tym sadzicie ??

Polecane posty

Gość warrrriatka 23

Moj facet mial urodziny we wtorek.Byl u mnie,dalam mu prezent,itd.Dzis stawia kolegom wodke i beda pic u jednego z kumpli.Mowie do niego,ze moze ja tez tam pojade,a on na to,ze beda sami chlopacy,w swoim gronie.Ze ze mna bedzie pil jutro,gdy do mnie przyjedzie na noc(mieszkamy w innych miastach).Powiem szczerze,ze sie wkurzylam ;/ Na dodatek napisal do swojego kolegi taka wiadomosc na nk ,,Dzieki za zyczenia,ale tak naprawde urodziny bede obchodzic dopiero w piatek,hehe%,wiec wiesz ...'' ;/ Kumple beda(co prawda u jednego z kumpli),a mnie nie .Glupio sie poczulam.

Gość klstx
fiut z niego coś kombinuje:-(

Gość warrrriatka 23
No wlasnie i mu to powiedzialam,a on na to,ze mam przestac,ze chlopacy tak maja,ze stawiaja wodke kumplom z okazji swoich urodzin.Ze to juz jest norma u nich.Ze musi im postawic wodke,a nie ma gdzie pic,wiec beda pic u jego kolegi ,bo on ma duzy pokoj.Ale ja pomyslalam,ze moze tez tam powinnam byc?Jako dziewczyna swojego chlopaka?

Gość człowiek który oszukał diabła
nie przejmuj się aż tak dziewczyno....daj mu trochę luuzuu...

Gość klstx2
dla prostych facetów nie istnieja urodziny bez wódki:-( Ja bym tam podesłała jakąś fajną koleżankę i sprawdziła czy jest wierny. Z drugiej strony to może być dla niej niebezpieczne sami faceci..:-(

Gość warrrriatka 23
Czuje sie tak,jakby wyprawial urodziny,a mnie nie zaprosil :/

Gość warrrriatka 23
No fakt,a on mi mowi,ze zawsze tak jest,ze ten kto ma urodziny,ten stawia kumplom :/ A kolezanki nie mam jakiej podeslac,bo nawet nie wiem ,gdzie mieszka ten kolega mojego chlopaka,znam go,wiem ze gdzies mojego chlopaka,ale gdzie dokladnie,to juz nie wiem.

Gość klstx2
Nie wiem czy mogę Ci doradzać zerwanie, ale ja nie lubię takich prostych facetów. Mówię z doświadczenia nic dobrego z wódy nie ma.

Gość warrrriatka 23
No dokladnie,wiem to :( .Nie trawie wody,picia z kumplami. Ja sie tak ladnie staralam w jego urodziny,kupilam malego torcika,kupilam winko,nadmuchalam swieczki,zrobilam ,,suprise'',a on sobie pije dzis z kumplami,bo mowi,ze jest im to winien,a ze mna jutro sie napije pod te urodziny :(

Gość klstx2
Jestes osóbką romantyczna i tak trzymaj na pewno znajdziesz kogoś wartościowego, buziaczki

Gość klstx2
długo jestescie razem?

Gość warrrriatka 23
4 lata,eh.

Gość klstx2
OOO to nie dziwię się że Ci ciężko. Ale po co się męczyć?

Gość klstx2
A gdybys Ty zaczęła tak robic wychodzic sobie z koleżankami, a jemu powiedz dzisiaj nie mam czasu dla Ciebie?

Gość warrrriatka 23
No fakt,eh.W sumie to zawsze,gdy sie umawiamy,to dotrzymuje slowa,mimo ze kumple wyciagaja.Ale teraz dziwnie sie poczulam,jakby za moimi plecami wyprawial urodziny,a mnie nie zaprosil.Tak sie poczulam.

Gość klstx2
Tez bym się tak czuła

ja myślę troszke inaczej, urodziny mial we wtorek i byliscie w ten dzien razem. Dzisiaj chce pewnie zrobic sobie taki wieczor tylko z facetami... a jutro bedzie swietowal z Toba, wiec ja nie rozumiem w czym problem....:)

Ja często jestem jedną dziewczyną przy moim facecie i jego kolegach. Na początku trochę mu to przeszkadzało. Teraz już wie, że jak idzie na jakąś grubszą imprezę, to ze albo mną, albo wcale, bo ja też bez niego nie chodzę. Jak takie zwykłe spotkania, to niech sobie chodzi, ale urodziny... :O A Ty mogłaś zaproponować, że weźmiesz koleżankę lub dwie. Jakby wtedy powiedział, że nie, to znaczy, że może coś kręcić. Mój sam proponował mi często, żebym wzięła sobie jakieś dziewczyny, ale i bez nich się obeszło. :)

Gość warrrriatka 23
No wlasnie ja mu to mowilam ,a on na to takie cos,,No ale to nie bedzie opijanie u mnie,tak to bys przyszla tez,a to bedzie u mojego kolegi,bo on ma wiekszy pokoj,jedno 0,7 wypijemy na gora 5 chlopakow''.I jeszcze mowil to,ze ze mna wypije jutro u mnie. Najchtniej bym mu powiedziala,,To nie ma zadnego opijania,siedzisz w domu''.

dziewczynywykuzujcie.... zeby facet nie mogl sie spotkac z kolegami? w domu? Boze... to zakrawa o despotyzm... inna sprawa, ze to urodziny, ale przeciez sama napisalas, ze w dniu urodzin byl z Toba, w sobote tez bedzie, wiec nie przejmuj sie tak :)

Gość edziaaa90009
ja również jak chodzę na jakieś posiadówki z moim chłopakiem to jestem jedyną dziewczyną w towarzystwie ;p i jakoś to mojemu facetowi nie przeszkadza. Aczkolwiek nie zawsze chodzę bo wiem że chce on chce pobyć tylko w towarzystwie swoich kolegów i jakoś nie mam mu tego za złe. Tak samo jakby on się bulwersował że idę z kumpelą gdzieś się napić lub coś. Wyluzuj dziewczyno, faceci nie lubią być na smyczy. No i więcej zaufania.

Ale ja swojemu nie zabraniam wychodzić na jakieś zwykłe spotkania bez okazji, ma kolegów ile tylko chce. Ale opijanie urodzin beze mnie z tłumaczeniem 'bo będą tam sami chłopacy'... :O Co z tego, że piją u kolegi? Pije chyba z najlepszymi kumplami, to ten kumpel by chyba zrozumiał, że dziewczyna też chce przyjść.

Gość fwefefww
STRASZNE!!!!! :-O ja pier****le przywiaz go do kaloryfera najlepiej....