Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhrttrh

Moja dziewczyna to kretynka.

Polecane posty

Gość hhrttrh

Boli mnie zab, na gg napisala mi sposob zeby usmierzyc bol : "Zmieszaj ze sobą kit pszczeli ze spirytusem w stosunku 1:5 i przelej do buteleczki którą codziennie wstrząsaj. Po 2 tygodniach preparat będzie gotowy. Nałóż niewielką ilość na wacik i przyłóż do bolącego zęba na 15 min. 2 tygodnie mam czekac na ten cudowny specyfik jak boli mnie teraz, do tego czasu to sam sobie go wyrwe :O.

Gość a ja nie wiem co to jest
idz do apteki i kup olejek gozdzikowy i przyloz do zęba ,usmierzy ci bol

Gość KKAJD
KRETINOS PEWNIE FARBOWANY BLONDINOS :D

Gość o tak o
albo po prostu idz do dentysty, wyleczy zab i przestanie bolec. To najlepszy sposob zdecydowanie

Gość ...........a może...
...ciebie uważa za kretyna ?:D

Gość hhrttrh
Jaka tabletke, prosze o wiecej szczegolow, ja od lat nie chorowalem, nawet nie wiem gdzie w okolicy jest apteka ale chyba pojde poszukac. Sam juz nie wiem ktory mnie boli bo raz wydaje mi sie ze u gory a zaraz ze u dolu. Nawet mnie juz ucho zaczelo od niego bolec- dziwne .

Gość to Ciebie uwaza za
kretyna ;D idź do dentysty

Gość hhrttrh
to Ciebie uwaza za>> prosilbym o wiecej empatii, ja cierpie 😭 Dentysta swoja droga, przyjdzie na niego czas ale chce usmierzyc ten bol juz teraz bo mnie tak wkurwia ze masakra.

Gość oj to boli jak pierun
No to leć do apteki, kup ten olejek goździkowy co Ci ktoś doradza. Nie wiem co to za specyfik nie znam go ale ze swojej strony mogę Ci doradzić, żebyś kupił jakieś tabletki przeciwbólowe, szałwię i płukał tą szałwią buzię .Do poniedziałku wytrzymasz. Szałwia łagodzi stany zapalne, tabletka pomoże, no i może ten olejek też. A to co Ci dziewczyna napisała nie jest złe. Możesz zrobić to potem i trzymać na wszelki wypadek. Jeszcze można dentosept kupić i też płukać, pomaga na stany zapalne.

pyralginum - nie znam nic lepszego na ból zęba

Jesli na ten moment nie posiadasz zadnego leku, ktory moglby usmierzyc bol zeba : urwij kawalek chleba , posyp duza iloscia soli i poloz na zeba , ktory Cie boli.Przejdzie od razu, na pewno nie bedzie dzialalo dlugo ale na pewno zmiejszy bol :classic_cool:

Gość Ktoskaaaa
omg