Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oto jaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Przemowcie do rozumu !!!!!!!!!

Polecane posty

jezeli on sie nie odzywa to sa jakies szanse na zwiazek czy jestem az taka naiwniara ?

Gość jesteś naiwniara

hmmm czyli jednak. nawet jezeli to jest taki typ ? jezeli by mu zalezalo to odzywal by sie codziennie ? tak myslicie ?

A z jakiego powodu się nie odzywa i jak długo? Wiesz może, lub się domyślasz? Bo jeśli np. pracuje, lub może ma inny jakiś ważny powód?

Gość to ja pod nowym nickiem
co jest zwalone z tymi kodami.. tyle czasu sie o niego staram, tyle czekalam na jakies spotkanie, odwazylam sie pierwsza wyjsc z inicjatywa, czekalam i na darmo ?

nie wiem czemu, zazwyczaj to ja sie odzywalam. on nie jest moim chlopakiem. no nie odzywa sie chyba dlatego, ze mnie nie chce, a tak sie staralam, ryzykowalam

To może opisz dokładniej jak wyglądała Wasza znajomość, wtedy będzie łatwiej coś doradzić :)

Ja też kiedyś ryzykowałam i teraz już wiem, że jeśli facet nie chce, to żadne podchody nie pomogą. Nic na siłę :(

dzieki, ze Ci sie chce czytac:) to juz trwa okolo 5 miesiecy,, spodobal mi sie od razu, znalismy sie tylko na czesc. on czesto jezdzi za granice. no wiec odezwalam sie do niego pierwsza, jakos tak spontanicznie, pozniej juz wyznalam kim jestem. do Polski wrocil na swieta i cisza byla, wiec zadzwonilam do niego na sylwestra no i nuby wszystko okej, rozmawialismy ze 2 godziny, chcial sie spotkac, mowil ze napewno. na drugo dzien olewka itd itd. ja pracuje w pewnym klubie i tam sie spotkalismy poraz pierwszy od jego przyjazdu, podszedl do mnie, rozmawialismy, mowil ze bardzo chce sie spotkac i bla bla bla. na drugo dzien sie odezwal, ale tylko pisalismy smsy, i tak pisalismy caly czas i na tym stanelo, dopiero tydzien temu w piatek sie umowilismy (poraz pierwszy!!!) a na drugo dzien zaprosil mnie na imprezke do jego kolegi. i cisza

Więc ja na twoim miejscu pierwsza do niego bym już się nie odezwała i poczekałabym co on dalej zrobi. Przecież nie będziesz się wpraszać na imprezę którą Ci zaproponował.

Gość człowiek który oszukał diabła
tak samo jest z dziewczynami , nic na siłę........ niestety:(

ale to bylo tydzien temu, ja juz bylam z nim na tek imprezie w sobote i teraz nie wiem co dalej

To napisz :) Zapytaj się jakie ma plany na weekend ? A poźniej to już możesz czekać na inicjatywę z jego strony, przynajmniej nie będziesz mysleć o tym, że nic nie zrobiłaś :)

i robil by mi takie nadzieje jezeli nic nie chcial ?

Do czlowieka który oszukał diabła: Ale ona chce i tutaj jest różnica :)

tyle ze on mi pewnie teraz co odpisze i tyle bedzie. jest idealny, dlaczego nie moge byc jego ? dlaczego nie moze sie odzywac ?

Napisz i poczekaj co odpisze, a jeśli nie będzie to nic interesującego to będzie oznaczać, że taki idealny nie jest i olej gościa

mam napisac? jako pierwsza? znowu ? juz po prostu nie wiem co pisac, taki sms z zapytaniem o plany to nawet mi glupio pisac. jestem w nim zakochana po uszy. ja musze zrobic cos zeby byl ze mna

a nie myslisz ze po prostu jakos sie zrazil do mnie ? ze wizualnie mu odpowiadalam dlatego obiecywal ze sie spotkamy, ze chce sie spotkac, ale teraz po spotkaniu moze nie miec na to ochoty ?

Możliwe, że jest tak jak mówisz, że on nie ma ochoty. Możesz nie pisać i poczekać aż pierwszy się odezwie. Tylko czy wytrzymasz? Ale pamiętaj, że cokolwiek zrobisz to i tak od niego będzie zależało czy chce być z Tobą czy nie. Niestety, ale faceci w tych sprawach mają decydujący głos, a my możemy tylko czekać...

ale na spotkaniu bylo okej, gadalismy, fakt czasami bylam troche niesmiala ale gdyby bylo zle to by mnie nie bral do znajomych na parapetowke

Gość mam dla Ciebie pocieszenie
daj sobie spokój

hehe dzieki. jeszcze mi tak nie zalezalo nigdy, dalabym wszystko za niego bo wiem ze warto. trudno dac sobie spokoj. chyba mnie ktos zrozumie

Gość mam dla Ciebie pocieszenie
przypominasz mi muchę ze swojego opisu (koleżanka mojego chłopaka) brr, aż się niedobrze robi na samą myśl. Pisze te eski, na gg, a on ściana.

Gość aabbc
Autorko...mi się wydaje, że gdyby chciał się odezwać, to by to zrobił...Jeśli chcesz podeslę Ci książkę, która pozwoli Ci to łatwiej zrozumieć ;) " Nie zależy mu na Tobie" . Nie, nie chcę być złośliwa. Pozdrawiam :)

ale ja naprawde nie jestem jakas nachalna, nie narzucalam sie, nie pisalam codziennie, on zawsze odpisywal, czasami pisal pierwszy, nigdy mnie nie splawial, naprawde nie pisalam non stop, tylko zeby utrzymac kontakt, on czesto oddzwanial, zawsze mily, sympatyczny, kazda dziewczyna by tak odebrala, naprawde zapewnial ze chce sie spotkac. on ma 26 lat, byl w 3 dluzszych zwiazkach, i ogolnie to slyszalam ze dostal po dupie, ze sie boi zaangazowac, jestem zakochana dlatwego probuje sobie to jakos tlumaczyc. no kazdy by mial nadzieje

dzieki za to, ale powiedzcie mi co zyskam jak to przeczytam ?:) bedzie mi latwiej zrozumiec dlaczego nie ? nawet nie wiecie jak mi samoocena spada w dol a dlaczego on nie potrafi mi w prost powiedziec zebym sobie dala spokoj ?

Gość aabbc
Dokładnie- będzie Ci łatwiej zrozumieć dlaczego nie. Nie chcę Ci w żaden sposób podcinac skrzydeł. Może dziewczyny dobrze radzą, byś się niezobowiązująco odezwała. A jeśli nic z tego nie wyjdzie, wtedy dasz mi znać, a prześlę Ci tą książkę. Trzymam kciuki.