Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostatnio ciągle się słyszy

ale wkurzają mnie tacy rodzice

Polecane posty

Gość do mogę wtrącić słówko
i chwała tym rodzicom, bo widać, że ich nie stać na podstawowe rzeczy i mają tylko dwoje a nie 5-8 dzieci. To się nazywa zdrowe myślenie bo nie pieprzą się jak króliki w tej biedzie. Nikt mi nie powie, że matki mające kilkoro dzieci żyjące w biedzie to są zdrowe psychiczne kobiety, bo zdrowa psychicznie matka nie rodzi kolejnych dzieci nie mając warunków dla swoich dzieci. Także matka która rodzi 3 dziecko żyjąca biednie winna być badania psychicznie, a rodząca 4 i kolejne to każda bez ywjatku winna być badana psychicznie.

Ok, widzę,że Was nie przekonam. Dla Was nic się nie liczy, tylko to,że jesteśmy powalone bo mamy więcej niż 2 dzieci. A Ci co mają 2 lub jedno dziecko, bez względu na sytuację są ideałem. ŻEGNAM OZIĘBLE

Gość jdjsllojnbhhh
ale znam za to druga rodzinę wielodzietna (6+2), którzy radza sobie doskonale. Dzieci chodzą normalnie ubrane, nie sa pośmiewiskiem dla rówieśników. Uczęszczają na dodatkowe zajęcia (nie tylko płatne ale także na te darmowe organizowane przez szkołę) Dzieciaki są szczęsliwe to widać. Matka siedzi z nimi w domu, ojciec ma własna firmę i dają sobie rade:)

Gość ale rodzice im zgotowali zycie
http://www.tvp.info/informacje/ludzie/osierocone-rodzenstwo-walczy-by-byc-razem szkoda tych dzieci, wiadomo zostały sierotami, no ale proszę bardzo, 6 dzieci, ojciec pił od samego początku, bieda od samego początku i to jest według was normalne mieć tyle dzieci. Także widać tutaj sielankę tych dzieci od samego urodzenia. One teraz przynajmniej przy pomocy innych będą żyć normalnie.

Ciekawa teoria-zanim kobieta zapragnie miec trzecie i wiecej dziecko powinna byc badana psyhicznie :O Dla mnie debil moze tylko tak napisac:O Spadam bo szkoda czasu na czytanie takich bzdur 🖐️

Gość chaaaaaaa
no widać po ilości dzieci kto jest debilem

Gość upsaddd
upsssss

Gość temat wyczerpany..............
nie ma co go podnosić