Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Takajaaaaaaaaaa

ZAzdrosna help!!!

Polecane posty

Moim problemem jest to, że stałam się ostatni bardzo zazdrosna o chłopaka, nie wiem co mi się dzieje:( kiedyś tak nie miałam, jesteśmy ze sobą 3 lata, ostatnio do jego pracy przyjęli młodą atrakcyjną kobietę, przez co czuje sie jeszcze gorzej, myśl, że pracują razem... nie mogę sobie z tym poradzić, to jest silniejsze ode mnie, cały czas chce mi się tylko płakać:(, nie wiem jak to przezwyciężyć:(, On nie daje mi specjalnych powodów do zazdrości, choć ostatnio stał się bardzo pewny siebie... a ja coraz bardziej załamana, choć staram się mu tego nie okazywać, ale w duszy cała drżę, miałyście tak kiedyś, doradźcie prosze co robić

Gość rude to wredne
Ja tak miałam kiedys. nie daj nic po sobie poznac ze sie denerwujesz. wiem, ze to bedzie ciezkie ale po co mu satysfakcja ze za nim szalejesz. obserwuj go.

Rób tak dalej i pokazuj jak jesteś zazdrosna= prosta droga do rozstania. Trzeba być pewną siebie i swojej wartości bo to pociąga facetów.

Wszystko jasne, rozumiem Cie, ale nie panikuj.. . Jeżeli ufasz swojemu mezczyznie i uwazasz ze Cie darzy szczerym uczuciem to czemu masz byc zaniepokojona..

Nie wiem dlaczego tak mnie to wyjątkowo boli, chciałabym się wziąć w garść, wiem że powinnam sie usmiechac, pokazac, że jestem we wspaniałym humorze, nie pytać o nią - choć narazie nie pytam, stroić się zeby to on był o mnie zazdrosny, tylko jak przezwyciężyć tą głupią zazdrość w środku:(