Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okolopolo

czy wypada isc w takiej sukni na swoje poprawiny?

Polecane posty

Gość minigilda
myślę, że tak:)

Gość okolopolo
?

Gość okolopolo
znajoma powiedziala ze mi uszyje . tylko zastanawialam sie czy taka pasuje na poprawiny

Gość okolopolo
to jaki proponujecie ecri ?

Gość minigilda
zgadzam sie z miarką... ale mam inny też pomysł tylko musze wiedzieć czy bedziesz miała welon w pierwszy dzien;D

Gość a ja bym zaszalała i
na poprawiny założyłabym jakiś mocniejszy kolor np. bordo :) i zdecydowanie preferowałabym sukienkę do kolan

Gość miss skalpela
Fakt, ta sukienka jest ładna :) Dla mnie ona bardziej jest ślubna niż "poprawinowa".

Gość tez jestem chudzinka
Ja na poprawiny bede miala bordowa kiece, wlasciwie taki bardzo ciemny roz... do kolan. Ta sukienka jak dla mnie tez jest bardziej slubna niż poprawinowa, co zmienia faktu, ze jest przesliczna :)

Gość parróvva
Dla mnie poprawiny juz mają tak malo ze slubnej atmosfery, że taka sukienka będzie wygladała dosć dziwnie. Wolałabym sukienkę bardziej "codzienną", na pewno krótszą i po prostu mniej wyjsciową. Nie mówię, że podomkę, ale raczej coś, co sie zakłada do kawiarni z kolezankami niz na imprezę koktajlową. Moja koleżanka swoje poprawiny świetowała w dżinsach i koszulce i jakos to bardziej pasowało do atmosfery poprawin. Jeszcze zalezy, co na te poprawiny planujesz, jak to ma wygladać

Gość parróvva
a sukienka swoja drogą, trzeba jej przyznac, bardzo ładna

Gość nie moge uwiezyc
Tak, ale nie biala

Gość lady ze  wsi
ładna ale wybierz jakis inny kolor , czerwony , granat jaki lubisz ale juą nie biały. dziwnie to wygląda , to są poprawiny nie będziesz wiecznie panną młodą.

Gość edxfsfsxrfarf
nie wypada tak sie ubrac na poprawiny ubierz spódnice i ładna bluzke albo sukienke do kolan

wypada. choć ja bym skróciła, tak w kolanko :) i biała, czy kremowa może być. na inne kolory przyjdzie czas. To jest pierwszy pełen dzień małżeństwa - czuj się wyjątkowo!

a ja w niej byłam na swoim ślubie:) to najwygodniejsza suknia na świecie...a jak aona jest piękan w rzeczywistości...jeśli będziecie miały okazje byc w salonie madoona zapytajcie czy maja suknie paula z kolekcji maggie sottero- zobaczycie, ta suknia jest poprostu zjawiskowa. ale trzeba przyznać że trzeba do niej mieć fajny biust i szczuplutka talię