Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki..........

podstawka chlodzaca pod laptopa-warto kupic?

Polecane posty

Gość jaki..........

sa sadzicie? sa na allegri takie tanie,

Gość a ci cie boli
ja mam i u mnie ciagle chodzi.

Gość jaki.....
i co? faktyznie wiatraczek w laptopie tyle nie pracuje? bo u mnie skubany ciagle chodzi i hcialabym go czyms wspomoc

Gość jaki.....
na allegro tez sa tanie,

Gość BŁEDNE KOŁO.
Po co się kupuje podstawke chłodzaca? Żeby chłodziła laptop. Wtedy jest ona potrzebna jeśli laptop się mocno gzreje, a mocno sie grzeje wtedy, gdy ma ciężko i duzo urządzeń podłączonych, a zasilanie podstawki chłodzącej tez idzie z laptopa. Więc jeśli podłączysz tę podstawkę do laptopa, będzie miał jeszcze ciężej i jeszcze czesciej się bedzie włączał wentylator. BŁEDNE KOŁO.

Gość Alkaalkaalka
masz troche racji

jeśli laptop nadmiernie się nagrzewa - na pewno warto zainwestować w takie cudo. ja też muszę o tym pomyśleć, bo mój netbook aż parzy w nogi :/ firma tracer ma w ofercie gadżety tego typu... muszę się rozejrzeć też, za takim urządzeniem, bo coś mi mówi, że mój laptop długo tak nie pociągnie..

miodowocynamonowo Tracer wypuścił teraz nową podkładkę chłodzącą pod laptopa. Generalnie jest to bardzo przydatna rzecz jeśli korzystasz z laptopa i często trzymasz go na kolanach. Ja tak robię i mój lapek zaczął się dosyć znacznie przegrzewać więc podkładka okazała się zbawieniem w takiej sytuacji. Kupuj, kupuj :) fajna rzecz a nie droga.

Gość dimmer35
Warto kupić taką podstawę. Ja polecam tę ErgoSafe, którą można kupić w https://ergopoint.pl Dzięki niej ekran znajduje się na linii wzroku, więc mięśnie szyi i karku nie napinają się, no i można ustawić ekran pod takim kątem, jak jest wygodnie na niego patrzeć.

Gość gość
Najlepiej sprawdź sobie na stronie allinside.pl. Tam znajdziesz dobre podkładki chłodzące po niskiej cenie. Często używam laptopa w różnych miejscach niż tylko przy stoliku bądź biurku i świetnie się sprawdza takie rozwiązanie

Gość Janek31
Mnie się wydaje, że warto. Np. taką -> http://www.sklep.jpkomputery.pl/najcz%C4%99%C5%9Bciej%20kupowane/vakoss-podstawka-ch%C5%82odz%C4%85ca-pod-laptopa-17-lf-2463-czarna-lf-2463/p-c5707462?ref=VD1UT1AmSUQ9JlBJRD1DNTcwNzQ2MiZBPTEmTFA9Mw==&seo=title Kosztuje poniżej 50 zł, więc nie jest to duży wydatek, a zawsze może pomóc w zabezpieczeniu laptopa przed przegrzaniem.

Gość gość
Jak dla mnie to jet dobry power bank. Mam i używam.

Gość gość
absolutnie nie warto. Laptop ma prawo czasem trochę się zagrzać, jego podzespoły to spokojnie wytrzymują. Przecież każdy laptop był testowany pod względem odprowadzania ciepła w czasie pracy. Taki sam efekt, odprowadzenia ciepła z laptopa osiągniesz stawiając go na kawałku aluminiowej blachy. Blacha odbierze ciepło lepiej niż twoje plastikowe chińskie podkładki z wiatraczkiem.

Gość gość
Ja miałam jakąś za 20 kiedyś i byłam zadowolona, wcześniej laptop wyłączał mi się co ok. 30-60 min, jak kupiłam podkładkę (3 wiatraczki + jakieś tam lampki dla ozdoby) to fakt faktem był rozgrzany, ale można go było normalnie dotknąć i przestał się sam wyłączać z przegrzania.