Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedoświadczona2345643

Czy jest mozliwe ze zaszlam w ciaze?

Polecane posty

Gość droga laurooo
a ty ile masz lat i jak bardzo jestes doswiadczona, ze piszesz, ze mozna zajsc w ciaze podczas minetki jesli facet chwile wczesniej calowal sie z laska, ktora robila mu loda....jeszcze takiej bredni to nie slyszalam....

Tak pewnie "tez dziewicaaaaaaaaaaaa" nasmiewaj sie. Wiem o tym ze nawet podczas swojego pierwszego razu mozna zajsc w ciaze... Jaa tu napisalam tylko po to zeby sie upewnic.. i troche uspokoic... ale to nic nie dalo... bo mialam nadzieje ze tą wiedze ktora posiadam jest zla i nie ma takiej mozliwosc zebym podczas takiego czegos zaszla w ciaze... no ale jednak to co wiedzilam jest prawda... wiec jest mozliwosc wiem ze jest mala ale jest... dlatego teraz ide do kosciola sie modlic zebym nie byla w ciazy boo ciaza jak na ta chwile za bardzo mnie przeraza.

Gość taki kraj
poczekaj 6-7 dni od dnia zero i rano zrób zwykły test ze zbiórką moczu. to jeszcze zalezy, który to był dzien cyklu etc. szczerze? bardzo w to wątpię, że jesteś w ciąży, nawet jeżeli czysto hipotetycznie istnieje taka możliwośc.

Gość do dziewczynyadhia
sprawa nie jest zbyt prosta i wymaga duzego doswiadczenia i znajomosci wlasnego ciala. Przede wszystkim odpowiedz sobie na pytanie ile dni trwa twoj cykl. od pierwszego dnia miesiaczki do pierwszego dnia kolejnej. 14 dni przed okresem jest zawsze owulacja. Dzien owulacji moze sie przesunac dlatego obiera sie w miare bezpieczny margines, ktory okresla sie jako dni plodne. Nikt ci nie powie, ze to zawsze jest od 10 do 18 dnia cyklu bo to sie moze zmieniac. Konieczna jest tez obserwacja wlasnego ciala. Kiedy pojawia sie u Ciebie sluz to lepiej sie zabezpieczac, w sluzie plemniki sa w stanie przezyc nawet 7 dni. w momencie owulacji sluz staje sie przezroczysty i rozciagliwy, a nawet lejacy. Jak dobrze zaobserwujesz ten moment to po 2/3 dniach mozesz sie juz kochac do woli i nic sie nie stanie. Do tego potrzebne sa ze 3, 4 cykle, zeby ten moment umiec u siebie rozpoznac. Pozdrawiam

do "taki kraj": Mam nadzieje ze masz racje. Naprawde mam taką nadzieje.

Gość droga niedoswiadczona
Moim zdaniem prawdopodobienstwo ze jestes w ciazy jest ZNIKOME! I nie martw sie na zapas i poczekaj spokojnie na okres. Wcale nie jest tak latwo zajsc w ciaze! A jeszcze nie slyszalam, zeby ktos wszedl i wyszedl i zaplodnil dziewczyne - chyba, ze wczesniej mial wytrysk. Ale te wszystkie opisywane tu przypadki sa tak marginalne, a tylko powoduja stresy. Moge ci tylko zyczyc wiecej rozwagi nastepnym razem i rob to z kims z kim naprawde tego chcesz. Ale do seksu trzeba dojrzec - nie tylko fizycznie, ale i psychicznie, i spolecznie - a ty tego jak widac jeszcze nie spelniasz wiec daj sobie narazie spokoj!

Gość dziewczynyadhia
dziekuje, w koncu ktos normalny mi odpowiedział:-) mniej wiecej zrozumiałam

Gość sdf
musialabys miec ogromnego pecha zeby byc w ciazy :)

Wiem ze musiala bym miec ogromnego pecha... ale co jesli go mam... Wiem tez ze na seks nie jestem gotowa... przynajmniej jeszcze nie teraz... Potrzebuje jeszcze troche czasu zeby zaczac wspolzyc...

Gość hihahe31
widac, ze jestes młodziudka, ile Twoj partner ma lat? moze jest doswiadczony i wiedział co robi, wykonywał jakies ruchy w Tobie? czy tylko wsadził i wyciągnął odrazu?

No jestem młoda. A moj partner jest bardziej doswiadczony niz ja... tylko ze on tez jest mlody i nie dokonca mu ufam z tym czy wiedzial co robi....

nie? oj to nie jest brednia uwierz mi. Oczywiscie to nie to samo co dojście chlopaka w pochwie, ale naprawde jest możliwość, tego że jesli chlopak dojdzie dziewczynie w ustach beda sie calowac to może to przenieść na ustach. Nie zmyśliłam sobie tego. Ale to mało możliwe tak jak przy włożeniu na chwile jak u autorki.

Gość Niedoświadczona co z Ciebie
za debilka. Weź się lepiej za naukę i przestań zamulać to forum.