Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dusiia

Krem przeciwzmarszczkowy

Polecane posty

Hej. Potrzebuje dobrego kremu przeciwzmarszczkowego po 35 roku życia. Słyszałam, że dobre są z Vichy. Które polecacie.?

uzywalam....Vichy...ale bez rewelacji ;-/ natomiast duzo fajnych zmian zauwazylam po stosowaniu kremu Soraya Beauty Creator ultra regeneraja skóry,przeciwzmarszczkowy,z tetrapeptide,cena ok 20-24zl a skóra wygładzona,odpręzona,jakby mniej na na niej "niespodzianek";-) polecam...szczerze:-)

Posłuchaj... przez wiele lat kupowałam kremy z najwyższej półki, przyszedł moment, że musiałam na chwilę zacisnąć pasa... przeszłam na Dermikę i stosuję te kremy do dziś. Są super. Tylko pod oczy coś lepszego. I .... krem przeciwzmarszczkowy... owszem, ale najważniejsze jest... nawilżanie. Nawilżanie, nawilżanie i nawilżanie raz jeszcze. Kosmetyczka, masaż, maska, krem nawilżający i masz super efekt. :)

Gość Anielica8888
A ja zaczęłam stosować coś co ne jest kremem a szwajcarskim serum za namową przyjaciółki. Preparat nazywa się EVEN of Switzerland i dla mnie rewelacja bo pobudza skórę do samoodnowy ( sama zaczyna produkować hialuron, kolagen i elastynę ) Warto , bo nie używam już na to kremu- super nawilża. Trochę drogi , ale wart ceny. Dermiki też używałam - jest ok. Natomiast po Sorayi - wypryski -masakra. Czasem trzeba się naprawdę natrudzić , zeby coś fajnego znaleźć. Pólka cenowa czasem nie ma z tym nic wspólnego - bo część kosztów za jakie płacimy to reklama i znane twarze na fotkach , niestety.