Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzanna2309

Dziewczyny co to jest???

Polecane posty

Gość zuzanna2309

Od jakiegos miesiaca boli mnie kregoslup a mianowicie w dolnej czesci.Boli przy siadania przy wstawaniu i dodam ze nie mam od jakiegos czasu miesiaczki a test wyszedl negatywny( robilam do wieczorem).Szukalam na google ale tam nie ma nic co przypominało by mój ból

Gość ŻYCIE JEST PIĘKNErrrrrrrrrrrrr
endometrioza-sprawdź ten trop, może to być spowodowane złogami endometrium w tylnej części macicy

Gość zuzanna2309
sprawdzalam to ale ja nie ma bolesnych miesiaczek ani nie odczuwam bolu podczas wspolzycia

Gość u mnie jest to
hemoroidy

Gość zuzanna2309
ja nie mam hemoroidow

Zrób sobie badania hormonalne bo okres może zaniknąć z rożnych powodów np podniesiona prolaktyna, a ból w kręgosłupie? To też może powodować wiele rzeczy i niekoniecznie musi być związany z brakiem miesiączki. Polecam wizytę u ginekologa połączoną z USG.

Gość zuzanno droga
ja mialam endometrioze i nie mialam o tym pojecia. Wykryto mi ja przy okazji laparoskopowego usuniecia guza jajnika. Nie wiem czy Twoje objawy moga wskazywac na endometrioze, ale nie wykluczalabym jej z uwagi na brak innych objawow. Ja nie mialam zadnych....

Gość Do autorki...
Idź do lekarza. Bo to może być coś nieistotnego, ale może się okazać czymś bardzo niebezpiecznym dla życia. A na kafeterii nikt Ci nie powie, co Ci dolega, bo nikt nie jest Tobą i tak naprawdę nie wiemy o czym mówisz...

Gość zuzanna2309
Tylko teraz do jakiego lekarza ma isc do mojego rodzinnego do ginekologa czy ortopedy??