Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

kto ma ślub 18 września 2010 tak jak ja?.jak przygotowania??

Polecane posty

Gość ja nie mam slubu
18 września 2010 :)

Gość Sixsigma
Hej ja mam ślub 23 października, mam sale załatwioną, księdza, jutro jadę do dj załatwić muzykę. Aha mam dzieciaka w brzuszku w czerwcu przyjdzie na świat, do maja zamierzam napisać pracę inżynierską, hmm czy o czymś zapomniałam, a no i kieckę myślę że załatwie jak już po porodzie wróce do formy. Myślę że wszystko się uda. :)

Ja mam slub 18 wrzesnia:) Koscielny, bo cywilny wzielismy 2 lata temu

Gość
a ja mam sale,termin u księdza, orkiestre,i zaproszenia mam załatwione ale wysyłąć bede w czerwcu.Ale mam problem z fotografem bo za późno zaczęłam szukac a teraz wiekszość jest juz zajęta...a niechce brać pierwszego lepszego.niedługo bede szyła suknie no i obrączki zamawiała:)

18 września jeszcze wolny - zapraszam do skorzystania z usług fotograficznych. link do strony i fotobloga w stopce pozdrawiam wrześniowe Panny Młode

Witam. Ja również biorę ślub 18 września tego roku. Mamy już salę, zespół, kucharkę, kelnerki, naczynia, fotografa, kamerzyste, samochód do ślubu, świadkowie powiadomieni, godzina w Kościele, chodzimy na nauki, suknia ślubna kupiona na wyprzedaży ale model wymarzony;) wybrane wzory obrączek i zaproszeń, ale jeszcze nie zamawialismy. Pozdrawiam

Gość połaniecka
Polecam zespół Shine Band z Muzycznego Centrum www.kusza.org

Mam pytanie:) Dziewczyny czy planujecie kupować coś na ramiona biorąc pod uwagę że może być zimno? Ja biorę ślub 18 września i tak się zastanawiam co zrobić? Bolerko czy szal i tak miałam w planie kupic tylko może lepiej kupic coś z długim rękawem?

Gość Artis-Kam- WIDEO-FOTO
Realizacja filmu wideo z uroczystości ślubnych. Posiadamy duże doświadczenie w realizacji takich uroczystości, a poza tym fantazję miłą atmosferę i potrzebne umiejętności. Fotografia - one zatrzymają ulotne wrażenia, kolory i uczucia. Wybieramy właściwe ujęcia, dobieramy muzykę i efekty specjalne. Oczywiście Państwo mają duży wpływ na tworzony film wideo - dostarczając ulubioną muzykę, zdjęcia z dzieciństwa i narzeczeństwa, opiniując nagrany materiał. ZAPRASZAMY !!! Państwo dla Nas My dla Państwa!!! Z Poważaniem Kamil Moćko Wideo- Kielce Tel.: 0 665 138 703 Artur Broniś Foto- Kielce Tel.: 0 722 003 100

Ja mam slub 17 września:-)A ponieważ cierpimy z narzeczonym na chroniczny brak czasu,za przygotowania weźmiemy sie pewnie gdzieś w okolicach czerwca:D