Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie jedno mam takie

Torby do wózków - naprawde są takie niezbedne

Polecane posty

Gość pytanie jedno mam takie

Dostałam wózek, chciałam kupić torbę, ale każdy mówi, ze to zbędny wydatek, bo do każdej torby mogę spakować te kilka pieluch i butelkę. To w końcu jak to jest??

wiesz no niby do kazdej ale tu tez chodzi o wygode , bo nie kazda dobrze pasuje do wózka ..... ja tam kupiłam i uzywam ... zwłaszcza ze mała strasznie ulewała na poczatku i na spacerach była przebierana wiec do tych pieluch jeszcze inne rzeczy dochodziły

Gość 40tysiecy
dla mnie tez niezbedna, moge wszystko do niej upchac i isc bezpiecznie na spacer;-)

Gość sexi nie maxi
Ja też uważam, że to niezbędna i przydatna rzecz :) Przeciez nie będę do swojej torby upychać pieluch czy mleka :)

torba na spacerze jest niezbędna, a czy jest to "torba do wózka" czy Twoja zwykła torebka, co za różnica, ja kupiłam sobie taką dużą torebkę, która po bokach ma wiązania(taki bajer) i przywiązuję ją do rączki :) wygląda jak oryginalna (torba czarna, wózek też) a kosztowała 4 razy mniej:)

ja najpotrzebniejsze rzeczy wkładałam do kosza na zakupy (dolna część wózka), także ta torba nam się nie przydała.

Gość sdfgbhnmmmm
ja miałam torbe ale sporadycznie z niej korzystałam. Jesli nie masz to nie dokupuj specjalnie. Mozesz sobie kupic coś bardziej przydatnego w to miejsc np. fajną pojemną torebke czy plecaczek