Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mega niezdecydowana

Który kolor wózka?

Polecane posty

zdecydowanie ten pierwszy - czarne kółka, jest ładny a ten drugi jest taki za pstrokaty

popatrzyłam jeszcze raz.. zdecydowanie na 100% ten pierwszy!:D nawet się nie zastanawiaj!:)

Gość mega niezdecydowana
dziekuje, kupuje wózek a jeszcze nie wiadomo co sie urodzi ;) dlatego musi miec uniwersalny kolor mnie tez sie bardziej podoba ten z czarnymi ale czy nie za smutny? a jak bedzie dziewxzynka?

Gość mega niezdecydowana
czy ten z carnymi kólkami nada sie i dla chlopca i dla dzeiwczynki?

Gość mama Inusi
ten z czerwonymi jest weselszy :)ładniejszy

ten z czerwonymi jest pstrokaty a nie wesoły tak, nadaje się

Gość mega niezdecydowana
Rzeczywiscie ten czerwony chyba zbyt pstrokaty, a ja lubie stonowane kolory a ten z czarnymi jest taki fajnie stonowany :) tylko czy sie nie bedzie brudzic taki jasny wózek na kazdym spacerze:o

Gość a propo
a mi się bardziej podoba ten czerwony, nie pstrokaty tylko weselszy, kolor beżowy jest bardzo spokojny a dodatek czerwieni go rozwesela.

mi się bardziej podoba ten z carnymi,nie jest smutny za to spokojny i dla chłopca i dla dziewczynki a ten z czerwonymi to ni przypiął ni przyłatał

Nie wydaje mi się żeby się brudził bo i od czego za bardzo zresztą można zawsze zdjąć i uprać :) zdecydowanie ten z czarnymi kółkami :)

Gość taka jedna co ma dosc
autorko czemu kupujesz wozek bez skretnych kół?? wiesz jak ciezko takim jezdzic???? no i waga tego wozka jest zabojcza dla kregoslupa....takie czolgi sa dobre na mega snieg a ty chyba planujesz nim jezdzic latem tak?? moze przemysl ten wybor, ja tez na poczatku zastanawialam sie nad takim modelem i w koncu dolozylam kasy i kupilam jumper x z tako pozdro:)

Gość mega niezdecydowana
Juz za pozno na zmianę zdania...Już zamówiłam ten wózek i zapłaciłam, teraz mam podac tylko kolor. Czyli widze że czarny raczej i Wam bardziej sie podoba :) ktos jeszcze wyrazi swa opinie?

aha:) a mozna wiedziec kiedy spodziwasz sie dzidziusia????

a co do koloru to zdecydowanie drugi

Gość wkrotce mama
Ja też kupię bez skrętnych kół, gdyż zamierzam wózkiem jeździć po lasach, polach i plażach a nie po markecie i galerii, gdzie jest róniutkie podłoże. A nikt nie chce mi zagwarantować, że blokada kół skrętnych w lesie mi się nie połamie. A kolor 1.

Gość mega niezdecydowana
ja tez bede jezdzic po lasach itp i tez chcialam skretne kola ale sam sprzedwaca mi odradzil i mial racje :) rodze w kwietniu ale jeszcze nie wiem co bo na usg zawsze dzidzi jest tak ulozone ze nie widac plci :D

Gość ten z czarnymi kółkami......
moja znajoma ma ten wózek :) teraz będzie zmieniac, bo cięzko sie nim prowadzi, zwłaszcza kiedy zmieniasz go w spacerówkę i przekładasz rączkę,żeby dziecko było przodem do świata...zakręty itd masakra :P plusem że ładnie wygląda :D

Gość mega niezdecydowana
ok, dziekuje wszystkim za rady. Dzwonilam do sprzedawcy i wybralam czarny:)