Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kama23

Najpierw pozytyw pózniej negatyw

Polecane posty

Gość Kama23

Zrobiłam test 11 dni po ew. zapłodnieniu i wyszły dwie kreseczki druga blada ale widoczna. Wczoraj z porannego moczu zrobiłam kolejny i wyszła tylko jedna. Jestem pierwszy miesiac od odstawienia tabsów (mercilon 5 lat) okres skończył mi sie 8.02, a cykle do tej pory były po 28 dni. Proszę o pomoc bo nie wiem co jest grane a pragniemy mieć dzidzie. ps. prócz delikatnego bólu w podbrzuszu raz na jakiś czas nie mam żadnych objawów tj np. plamienie lub krwawienie. Proszę piszcie jeżeli któraś miała podobnie, bardzo się denerwuję.

Gość ale co my mozemy
Tobie powiedziec... zrób jutro jeszcze jeden test z rana... pozniej do lekarza i na bete. Nikt tutaj wrózka nie jest ;)

Gość sdfgbhnmmmm
Jak sie pojawia nawet cień drugiej kreseczki to moze byc ciąża. następny test mógł ci nie wykazac bo moze mniej czuły a ciąża bardzo wczesna ! Odczekaj jeszcze lika dni lub idź na bete Mi sie cień drugiej rózowej kreseczki pojawił w 26 dc a cykle miałam 28 dniowe. na drugi dzień powtrórzyłam tes i 1 kreska. Zrobiłąm jeszcze jeden w 29 dc i już były dwie wyraźne

Gość Kama23
Dziewczyny ja wiem że nie jesteście wróżkami. Napisałam to żeby dowiedzieć się czy któraś z was miała podobnie

Gość Kama23
Hej. Bardzo się denerwuję czy ktoś miał podobnie??

Gość czarnamart
Ja mialam podobnie. Zrobilam cztery testy, bo to byl weekend i do lekarza nijak nie moglam sie wybrac. Dwa wyszly pozytywne, dwa negatywne;/ Poszlam do lekarza w tygodniu i okazalo sie , ze jestem w ciazy.

Gość ja miałam podobnie
i się okazało że jestem w ciąży

Gość ja też miałam podobnie
i się okazało że nie jestem w ciąży.