Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffdfdfdfdgdg

x lander xa 2010

Polecane posty

Gość ffdfdfdfdgdg

Kto ma taki wózek? jakie doświadczenia? czy gondola jest większa od tego z 2009? jak długo dziecko w niej pojeździ? mam termin na za 2 tygodnie i nie wiem czy to będzie dobry wózek

Gość hhgghghghg
up

Gość xdbvfffcdfdz
up

Gość hgjhgjjhgjhg
up

Gość hgjhghgjg
up

Gość saleminka8
czy ty jestes pojebana a czy ty jesteś poj... piszesz w prawie każdym temacie i mało grzecznie,niby dlaczego długo jej nie będzie potrzeby,jak kupuje nowywózek to musi kupić wcześniej by wywietrzał,co nie? (to wie każda matka) autorko a po co ciągle piszesz up up up ? jeśli ktoś nie wie to co ma Ci pomimo tego odpisać zobacz na allegro i porównaj wielkosci i tyle!

Gość ffghhfghfgfhg
up

ja kupiłam x landera 2010 i z tego co wiem to gondola z 2009 roku ma 76 cm długości a tegoroczna 79 cm - 3 cm dłuższa. przypuszczam, że mała pojeździ nim pewnie jakieś 5-6 miesięcy a później przejdziemy na spacerówkę. ja jestem zadowolona z zakupu. wózek bardzo mi się podoba. spotkałam się natomiast z opiniami, że jest trochę za ciężki. musisz wziąć to pod uwagę jeśli mieszkasz np. w bloku bez windy i będziesz zmuszona wnosić wózek na piętro. ja mieszkam w domu jednorodzinnym więc ten problem mnie nie dotyczy i nie brałam pod uwagę wagi wózka przy zakupie. najlepiej wybierz się do sklepu i obejrzyj sobie wózek na "żywo" :) pozdrawiam!