Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala1151

Starajace sie, chetne zapraszamy

Polecane posty

Lenka Victor spi u nas w sypialni w sowim łóżeczku czasami bierzemy go do siebie , ale za pół roku sie wyprowadzamy na mieszkanie z dwiema sypialniami i wtedy mały będzie miał swój pokój :) A ja mam teraz chwile spokoju bo mój łobuziak usnął :)

hehe u nas duży dom, Lena ma swój pokój i Amelia też ale w wygody na rzecz karmienia spią u nas ale Amelke powoli chce odzwyczajac od piersi i przywyczjać do pokoju wiec zostanie Lenka tylko ;)

Lenka a to normalne jeśli karmisz piersią :) Brakuje mi tego bo karmiłam tylko 3 miesiące.

Lenka karmiłam tylko 3 miesiące bo mały się nie najadał, i dokarmiałam butelką a przy cycku jeszcze bardzo się denerwował, ale teraz przy nastepnym to juz będę wiedziała jakich błędów nie popełniać :)

Wiem że trochę odbiegam od tematu ale swiat schodzi na psy... Żeby ludzie taką nienawiścia ziali do kobiet karmiących piersią w miejcah publicznych...

Wiesz co Lenka akurat z tym tematem mamy dużo wspólnego i powiem ci że to mnie też bardzo dziwi. Ja jestem w Uk i pracuje jako kelnerka razem z mężem ja pracuje na sniadaniach a m na kolacji i ostatnio m miał sytuację własnie bardzo dziwna bo to kobieta miała pretensje że matka karmi dziecko piersią na restauracji pod czas kolacji a tej babki synek musi na to patrzeć ale przecież te małeństwo też musi dostać jeść, co nie?? I najśmieszniejsze jest to że ta babka sama ma dzieci i jej przeszkadza ta karmiąca kobieta , więc mój m powiedział że jak jej coś przeszkadza to może sobie znaleźć inną restaurację. babka się oburzyła ale nie wyszła :P Babsztyl wredny :P A niby tutaj na wyspach ludzie są bardzie tolerancyjni w kwestii karmienia piersią ! :D

Rozumiem zniesmaczenie jak jakaś kobieta wykłada pierś, całą bez okrycia, ale jak kladę na pierś pieluszkę z tetry to nic w tym złego... Wiele lary ludzie zwracali mi uwagę zwłaszcza na plaży i w parku ale co mialam zrobić jak maleństwo płakało z głodu... Szkoda słow na takich ludzi, poprostu karmiłam dalej :P

Wiesz co w Polsce to ludzie chyba są bardzie zacofani :P Bo jak na razie to u mnie tylko jeden przypadek taki spotkałam . Moze jeszcze ktoś do nas dołączy ??? :) Później Zośka dołączy, teraz chwilowo jest zajęta :) Lena a tak po za tym to czymś się zajmujesz ??? :)

No w końcu Zocha się pojawiłaś bo ja tu umieram z nudów :P :) :D

no ludzie sa czasem nie normalni zapomnial wol jak cieleciem byl hehe

no widze ze troszke sobie popisalyscie ;) ja niestety jeszcze na ten temat niewiele wiem hehe ;)

ja chce testowac 9.03 a co do objawow to hmm boli brzuch tak jak na @ no i makrela wedzona zagryziona bananami hehe ;)

hehe no jak dla mnie to byla pycha ale moj M to tylko sie na mnie popatrzyl jak na nie normalna hehe ;)

ja w pierwszej ciąży na początku zajadałam się śledziami w occie z krówkami i chrupkami orzechowymi :D to była pychota :)