Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malovana

POMÓŻCIEEEEEE.!, PROSZEEEEE...

Polecane posty

hej.;* prosze pomozcie MI.! byłam z swoim chłopakiem 3 miesiące, w tym czasie robił mi rozne wykręty...np. napisał do innej ze " jezeli by niebył zemną to by ja poprosił o chodzenie", obiecał ze przestanie palic, 2 razy, a dalej nie przestał... raz, w sylwestra gadął z inną i powiedział jej czy ją bzyknąc, a jak wtedy ona sie zapytała, a co na to twoja dziewczyna, on powiedział ze jej ( mi) juz to obiecał..., potem ta dziewczyna mi to powtórzyła, a on mnie przepraszał i mowił ze to tylko tak na zarty... wczoraj napisał do innej dziewczyny: " skarbie", mówił ze to do kuzynki... juz nie wytrzymałam i powiedziałam ze to koniec, ale mam wątpliwosci..;/ . nie moge o nim zapomniec, znaczy juz czuje, ze nie jest dla mnie kims kim jeszcze niedawno był,... ehh...; ( poznałam nowego chłopaka, fajnie sie z nim pisze, jest zabawny i mi sie podoba, tylko, ze nadal mysle o tamtym... zerwałam z nim w czwartek, wiem to nie jest długo... i moze to jest załosne, ze juz z drugim krece, ale szybciej zapominam, nie czuje sie smutna przez byłego.! niewiem, co bym zrobiła jakby mnie ten poprosił, niewiem.! mało czasu minęło od mojego zerwania z nim, bardzo mi na nim zalezało, ale teraz czuje ze cos mnie łącze z tym...;* z moim byłym nie utrzymuje kontaktu... pomózcie, niewiem co mam zrobic..; ( przepraszam za błędy.xD! daje NAJ.! zadzwonił do mnie ostatnio mój były, pytał sie czy ma jeszcze szanse, przeprosił mnie... powiedziałam ze sie musze zastanowic...; [ ale niewiem co zrobic, bo podoba mi sie tamten takze chłopakm juz mu dałam nadzieje...;( jestem załamana, wiem sama narobiłam sobie tegoo i niewiem jak sobie pomóc... wiec mam nadzieje ze chociasz wy mi pomozecie..; [

Gość smutaśna
olej go jeśli on taki jest..

Gość do malovana
mam nadzieję, że z twojej strony ten tekst to jakiś głupi żart :/ Słuchaj, jak można w ogóle być z takim typem? a później dziewczyny płaczą, że mają nieudane związki (na własne życzenie rzecz jasna)

Gość smutaśna
badz z tym drugim... ten co Ci się podoba..

no, on mnie teraz przeprasza...i co ja mam zrobic..? mowi ze sie zmieni, ze juz tak nie bedzie...; /

Gość smutaśna
no możesz mu dać szanse bo każdy na nią zasługuje ale może nie rob sobie nadzieji, ze jak sie nie zmieni to zebyś mogła zakończyć to nie cierpiac tak mocno

no własnie,... wiem, ze moze myslicie ze jestem załosnaa...; ( ale niewiem co z tym zrobic... ehh... a co wtedy powiedziec temu drugiemu..?..; [

Gość smutaśna
no i tu mozesz miec problem mozesz mu powiedziec ze wracasz do byłego bo jednak ci na nim zalezy i przeprosić za zrobienie nadzieji ale licz sie z tym ze jeste twój były sie nie zmieni i zdecydujesz od niego jednak odejść to u tego obecnego nie masz co szukać.. bo on moze sie poczuć jak zabawka..

Gość ehh dziewczyno...
nie ma nikogo i znow chce miec kogokolwiek dziewczyno wez sie zastanow chyba masz z 16 lat bo głiupiutko pod sufitem..jasne ze olej gnoja takie texty przeciez on traktuje Cie jak rzecz! a Ty myslisz zeby wrocic masz w ogole jakis HONOR I AMBICJE???? ja bym sie nawet nie zastanawiała,chyba jednak laski lubia DRANI;/