Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edyciaaa

Pytanie dla wszystkich noszoących HYRAX???

Polecane posty

Gość edyciaaa

Witam wszystkich! Dnia 05.02.2010r. zaczęła sie moja przygoda. Miałam zakładany aparat od 3 do 3 na górze (od kła do kła), HYRAX, no i cały łuk na dole,,, aparat metalowy.... full serwis od razu hehhe. Piszę, bo mam problem, mianowicie zastanawiam sie nad jedną rzeczą od w zasadzie dwóch tygodni po zjedzeniu posiłku (zazwyczaj) mam bóle żołądka i mdłości... zastanawiam się, czy nie jest to spowodowane noszeniem od niedawna HYRAXA. Niewiątpliwie (dla niewtajemniczonych) połykanie jest utrudnione, tzn. w zasadzie to przyzwyczaiłam się juz w miarę do tego wszystkiego co "mam w buzi", ale w dalszym ciagu mam wrażenie, że jak jem, wiem głupio to zabrzmi... to połykam powietrze ;/ Cholera, boję się , że nabawię sie wrzodów jak skończę leczenie, wieeem, HYRAX nosi się +, - 4 miesiące, ale strach jest.... ;/ Czy też miałyście takie odczucia???

Gość Wikuśka
Też nosze hyrax.I na poczatku tez mialam takie objawy,ale zaczelam dokladnie wszystko przeżuwać i mi przeszło.Teraz juz sie przyzwyczailam do lekkiego dyskomfortu.