Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grunia8228

mam 27 lat i szukam życiowo zaradnego faceta :) są??

Polecane posty

grunia8228 dobra słodko_gorz jaśnie księżna zezwala Ci na pozostanie ...a za smieszna persone sie nie obrażam...faktycznie mam w sobie tyle humoru,że wciąż sie smieje padam do nozek i caluje stopki.. o najlaskawsza z laskawych

Diabollica27 to był taniec zmysłow Moj Drogi...najbardziej mistyczny w rozkoszy jaki w zyciu przezyłam bedzie co opowiadac wnukom czorcim. jak to babcia dziadka kolanem oplotla. ;) piekne w zyciu sa tylko chwile..

Gość grunia8228
wybaczam Ci tę zniewagę sło_gorz mój nadworny nnie wiem co:p

nadworny piewco rozkosz duchowych vel nadworny drapieżco emocjonalny bądź nadworny dostojniku zdzierania ponczoch nieiwesciach aczkolwiek moze byc nadworny sprawco wielu ciąż a nawet nadworny przytulasku:D

Gość TH is IT
Chcesz żerowac na jego pieniądzach

Gość Ramoness
Do autorki - nie łatwiej bezpośrednio napisać 'szukam sponsora', po co te podchody i pierdolety?

Gość grunia8228
tez mi sie najbardziej spodobał :)

hahah no łądnie... drapieżności koronek tudzież szelestu sukienki pozbywać ją bedziesz??????????łolabonga mateńko kochana :O to powinienes nosic miano Dostojny Entuzjasta Pokus Niewieścich :P

Gość giwon
grunia zaradny to wg ciebie kto , ten co kafelkiw lazience połozy

Gość grunia8228
no tak :) i bedzie umial przybic gwozdzia dechy jak baranie bebechy aaahahahahaha :)

grunia... witaj w klubie szalonych przedtrzydziestek :D mnie tam jest zajefajnie jak eksia nie widzę :O bo jak go widze uruchamiaja sie we mnie wszelkie pokłady agresywnosci i bywa,ze zabijam nawet wzrokiem :D kiedys go wytorpeduje na miotle na Marsa conajmniej :O a poki co powiem,ze wszyscy fajni faceci zajeci :O spóźniłysmy sie :O

Gość grunia8228
bardzo mi przykro Diablico ale musze sie z Tobą zgodzic w 100% :) i mam takie same odczucia co do eks....ja w jednym momencie eksploduje i tryskam jadem :P ale co my teraz zrobimy??? żarty żartami ale so tu robić...

Gość giwon
zawsze mozna zmienic na lepszy model

sie zwolni mowisz:O hmmmm nie śmiem nawet marzyc...nie kuś ,nie kuś...bywam wytrwała jak cos sobie zaplanuje:D

obsesjon tylko w zapodaniu nocnym :P jestem upierdliwym ale nienamolnym realnie rzepem co sie czepi ogona pewno-Diabolskiego :O wirtualnie nawiedzam jedynie obiekta mych westchnień...choc teraz to juz history rzucona w denną studnię koncertowego odrzucenia mej kandydatury :P

tak też bywa. do tanga trzeba dwojga i w tym caly jest ambaras, aby dwoje chcialo naraz. ;) wybacz o pani, ale oddale sie teraz.. co by cialo przed spoczynkiem obmyc.

branoc wiec słodko mowię :P i tak bede pierwsza pod pierzyną :P wielce ściskam dłoń czcigodną adios mowiac wszystkim Wam na dzisiaj :D😍dzienx za doborowe towarzycho😘

Gość ktosiu myślałam ze nie masz
30 lat:P Skoro 27 latka za młoda ile masz wiosenek?

Gość grunia8228
tez was zegnam ozięble :) oddalam sie w kraine snu i fantazji nocnych :P

"Skoro 27 latka za młoda ile masz wiosenek?" A jak powiem ze jestem za stary na kazda z kafe odp Cie usatysfakcjonuje? :classic_cool: