Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaska546864869321864

Jaka jest możliwość zajścia w ciążę

Polecane posty

Cześć mam pytanie a mianowicie, niedawno zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne. W ulotce pisze że jeśli weźmie się je w pierwszym dniu okresu to działają od razu, chyba ze weźmie się je w 2-5 dnia okresu wtedy trzeba czekać 7 dni. Ja zaczęłam je brać w pierwszym dniu okresu, jednak zaniepokoiło mnie to i tak, gdyż w 6 dniu brania tabletek miałam stosunek, było to zaraz po miesiączce więc miałam dni suche a mój chłopak nie skończył we mnie. Jak myślicie jakie jest prawdopodobieństwo zajścia?? z góry dziękuję za odpowiedź

Nie ma szans. Pamietam jak ja zaczynalam brac tabletki, to też im nie ufalam, a teraz wydaje mi sie to śmieszne. Jeśli bierzesz tabletki regularnie nie ma szans byś wpadła, wiem co mowię, o ciążę naprawde nie tak latwo ;-)

Nie mysl o tym i ciesz sie sowim facetem, tabletki oszukuja organizm i on zachowuje sie jakbys była w ciąży, więc nie ma owulacji, a tym samym ciąży. Pamiętaj tylko o regularności!!!!! To podstawa.... a małe zapomnienie do 12 godz. to tez nie powód do paniki

uspokoiliście mnie heh, dziękuję za odpowiedź

Gość qwer
Hej mam pytanie czy mozna zajsc w ciaze podcierajac sie lekko tym samym recznikiem {byc moze koncoweczka recznika}co chlopak pobrudzil zeby nie zostawic w kobiecie nasienia?

Gość qwer
dodam tylko że ten chłopak jest trochę bezpłodny, ale i tak mam fobię przed plemnikami

Gość qwer
pytam powaznie jak jakas tam resztka mala sie podetrze to moze zajsc w ciaze??

Gość qwer
prosze odpiszcie !to wazne !kuzynka moja tak zrobila! i boi sie ciazy

Gość Do qwe
Wyluzuj. Nie ma żadnej możliwości. Plemniki po pierwsze w niesprzyjających warunkach umierają, a dwa - jest tyle dziewczyn, kobiet, które chcą zajść w ciążę a pomimo kochania się do końca, w dni płodne, z dobrym śluzem.. jakoś zajść nie mogą. Wbrew pozorom nie tak łatwo zajść w ciążę. Twoje pytanie, wybacz że to piszę, ale jest idiotyczne i świadczy o braku elementarnej wiedzy na temat rozmnażania i swojego organizmu...