Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bnh

Dziewczyny pomóżcie proszę na wargach sromowych dziś zobaczyłam taką białą kulke

Polecane posty

Gość bnh

Dziewczyny pomóżcie proszę na wargach sromowych dziś zobaczyłam taką białą kulke,te kulki są również na wejściu do pochwy i jedną wyczułam na szujce macicy ? jejku tak się boje co to może być ?? czy któraś z Was też tak miała ? proszę pomóżcie mi..

Gość Kiciiaa
Sluz??

Gość a moze jest to
kulka śniegowa? :O

Gość saleminka8
a po cowpychałaś paluchy dopochwy,jak masz na szyjce tomozliwe że to nadżerka a na wargachsromowych i białe hmmmoze tak wizyta u lekarza:)

Gość bnh
Dzięki dziewczyny jesteście naprawde szczere :O Super że lubicie żartować sobie z kogoś :( saleminka8 palce wkładałam po to aby zbadać szyjke macicy....lekarz mi tak zalecił,jeśli jesteś taka mądra to powinnaś wiedzieć po co ;)

nie przejmuj sie wszedzie sa tacy ktorzy potrafia tylko dokuczyc i bardziej dobic

Gość może ciąża pozamaciczna
?

Gość saleminka8
hehe i wiem,by sprawdzić czyjest faza lutealna czy może jesteś przed owulacją lub w trakcie:P sama to robiłam na szyjce to faktycznie nadżerka,sama ją mam bo wpychałam paluchy to wiem :P hehe i szybko zaszłam w ciąże hihi a na wargach to lekarza zapytaj,wiem że nad łechtaczką mogą być białe punkciki(tzn.tam gdzie zaczynają się włosy,nie wiem jak inaczej to opisać :P ) ale kula śniegowa hehe wiesz niektórym się nudzi,bo ktoś za niech sprząta i takie tam obowiązki normalnego człowieka :P

Gość saleminka8
ciąża hahaha

Gość saleminka8
pozamaciczna jeszcze hihi teraz już wiemy jaka młodzież współżyje hehe jeszcze brakuje by jakaś poszła z powiększonym węzłem chłonnym do lekarza twierdząc ze to ciąża hehe

bjh-ja 2 razy mialam taką grudkę białą na wargach sromowych (po wew częsci) wyczułam jak sie myłam...za pierwszym razem wystraszona polecialam do ginekologa, to nic poważnego, cos w rodzaju kaszaka, lekarka przebila mi to iglą i wycisnęla, za drugim razem bez przebijania sama sobie wycisnęłam..także nie martw sie...a glupie docinki olewaj...

...może dla pewności i spokoju przejdź sie do lekarza...bo to nie musi byc wcale to samo, tym bardziej ze wyczuwasz jakies grudki na szyjce..

Gość obcy cie zaplodnil i teraz roz
wija sie na twoich wargach

Gość bnh
saleminka8 dzięki :) kurcze jakoś wcześniej nie zauważyłam tej kulki na szyjce,może dlatego że teraz jest ona nicko i jest otwarta i dzięki temu ją tak łatwo wyczuć ?? a wcześniej jak się badałam to była wysoko ( dopiero pierwszy cykl ją badam ) wiem że nadżerke mam 2 stopnia,czy to może być to ? na wardze sromowej wczoraj wyszła mi taka kulka ma ona tak około 5 mm jest twarda i boli jak ją dotykam :( tak jakby jakaś ropa w niej była :(

Gość bnh
kaska28 dziękuje za odpowiedz :) a czy u Ciebie ta kulka też była taka twarda i taka duża ??

Bozze dziewczyno idz do lekarza i sie zbadaj tak jak powiedziala kol powyzej a nie ktos ci tu wypisuje jakies glupoty a ty to czytasz i sie dolujesz !!! tez tak mialam i najpierw lekarz mi to wycisna a pozniej sama juz to robilam wiec do lekarza kobieto!!

Gość bnh
tak oczywiście mam umówioną wizytę u lekarza,ale idę dopiero w czwartek. troszkę się wystraszyłam i chciałam się Was zapytać czy ktróraś z Was tak miała,lub wie co to może być. Jest tu bardzo dużo fajnych,mądrych dziewczyn,które już nie raz swoimi wypowiedziami dużo mi pomogły w różnych sprawach :) więć pomyślałam że mogę zapytać o to...

tak wiem ale ztego co widzis z nie zawsze znajdzie sie ktos kto pomoze tylko wysmieje

tak..bolało przy dotyku, wogóle nieprzyjemne to jest, taka podłużna grudka...idź do lekarza dla spokoju, po co masz sie denerwowac...napisz koniecznie co ci powie...

Gość bnh
no tak pewnie.........wiesz Zocha120 czasami ludzi cieszy takie dogryzanie innym :O

wiem wiem ale widzisz kochana nic na to nie poradzisz i swiata nie zmienisz ( rece opadaja ) napisz co ci lekarz powie!

Gość ruchnał mnie marsjanin
mysle że to mydło albo dezodorant pod pache rexona, tylko na kij pryskałaś w kroku? :O

Gość Tylko lekarz!!
to może być cysta lepiej niech lekarz zbada;)

kochana nie sluchaj co ci gadaja bo tylko sie strachu najesz daj spokuj a reszte zostawiam bez komentarza

Gość bnh
kaśka28.... u mnie to jest taka kuleczka i jest nieprzyjemna :( oczywiście po wizycie u lekarza napiszę Wam co to jest

Gość bnh
Zocha120 no tak nic się nieporadzi na dogryzających ....... dziękuje serdecznie i pozdrawiam 👄

Gość mucha złożyła ci jajka pod
skora i wylegnie ci sie niedlugo larwa :D

Gość bnh
Teraz się dopiero przyjrzałam i zobaczyłam że to zaschnięta sperma, zapomniałam się umyć w zeszłym roku :(