Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana_pupka

dziewczyny pomozcie

Polecane posty

Gość zalamana_pupka

chyba mam hemoroidy, tzn jednego, po jednej stronie. od soboty strasznie piecze i swedzi mnie tylek. do tego mam mam jakies strasznie dziwne zgrubienie, cos w rodzaju jakby jakas zyla tam wystawala. jaks sie naczysnie jest miekkie. przeczytalam w internecie ze to moga byc hemoroidy. jestem mloda, (25lat), nie bylam w ciazy, nie mam problemow gastrycznych (zatwarzenie itp.) nie mam pojecia skad to sie wzielo. czy musze isc do lekarza? strasznie sie wstydze :( pomozcie, moze ktoras z wasa miala z tym doczynienia. moze wystarczy kupic jakas masc i pomoze. da sie to zalatwic jakimis domowymi sposobami?

DO lekarza, to choroba jak każda inna nie ma co się wstydzić.

bardzo duzo teraz reklamuja lekow na hemoroidy mozesz czegos sprobowac jezeli nie poskutkuje to do lekarza musisz isc

Gość kredka333354
idź do lekarza.

Gość no to tak..........
Do przyczyn powstawania hemoroidów zaliczamy przede wszystkim zaburzenia układu wydalniczego, a więc biegunki i zaparcia, a także siedzący tryb życia oraz uprawianie niektórych sportów zawodowych (np. biegów długodystansowych). http://www.hemoroidyleczenie.max24.eu/?hemoroidy,leki,venescin-drazetki

Gość zalamana_pupka
czytalam, czytalam duzo nt. przyczyn i nic nie pasuje poza siedzacym trybem zycia. najpierw chce sama sprobowac jakiejs masci. mozecie cos polecic?