Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Girl_UKk

Pomoglam swojemu ex-owi

Polecane posty

Wiec, wczoraj on do mnie napisal ze sie przeprowadza do innego mieszkania(bo mieszkal u mojego przyrodniego wujka) , potem on napisal do mojej mamy ze potrzebuje pomocy z lozkiem, zeby ojciec mojej przyjaciolki mu przewiozl , bo on ma duzy samochod. Hmm powiedzialam mamie zeby mu nr tel wyslala, to on do niego zadzwonil, ale okazalo sie ze nie potrafi mowic po angielsku (ojciec mojej przyjacioki :D) To on madry napisal do mnie esa zebym mu podala nr mojej przyjaciolki to sie z nia porozumie, bo ona umie mowic po angielsku . JA napisalam mu ' No , you are just using me , itp itd. On na to ze nie zna tutaj nikogo tylko mnie. Bez przesady zerwalam z nim, to on ma jeszcze czelnosc prosic moja mame o pomoc i mnie? LOL. wiec potem przemyslalam idiotka lol, i w koncu ja sama napisalam esa do tego ojca kolezanki i zalatwilam sprawe. Co myslicie? Zle zrobilam ze mu pomoglam? On naprawde mnie wykorzystuje i moja mame, lol, wszystko dla niego robic, facet bez jaj lol :D

Gość Ameryka Po�udniowa
LOL....LOL...LOL....

Girl_Ukk no ja nie wiem kto tu na idiotke wyszedł lol z tyl "lol" to do podstawówki

Gość Kobieto szkoda mi Ciebie
:o

LOL. wiec potem przemyslalam idiotka lol" ale żeby tak podkreślać ...;)

I o co wam chodzi? LOL nawet moja nauczycielka pisze ktora ma 29 lat lol . Sorry ale nie mieszkam w Polksce tylko w Anglii lol :D. Niby czemu ci mnie szkolda> Ja pierdole fuck off. Normalnie sie pytam, ZADALAM FUCKING PYTANIE, I CHCE ODPOWIEDZ, ZAWSZE Z WAMI POLAKAMI TAK JEST, KURWA !!!! ZAWSZE MUSICIE SIE CZEPIAC, ZADALAM PYTANIE CZY ZLE ZROBILAM CZY NIE. I WAS EXPECTING ZE POWIEDZIE ' NIE' ALBO 'TAK' ALE Z WAMI SIE NIE DA GADAC fuck off

... ze nauczycielka pisze lol. nie dopisalam. z was polakow to takcy sztywniaki ze sie gadac nie ma. thanks god jestem w anglii i mam fajne zycie, a nie w polsce lmao :D

Gość adfgdsfdgfhggd
to po chuj wlazisz na polskie forum? spierdalaj na angielskie jak ci tak dobrze w anglii i nie zawracaj dupy. a jak chcesz pisac na polskim to sie dostosuj wiesniaro. LOL to z ciebie jest i to wielki :o

Gość adfgdsfdgfhggd
O ile mnie pamiec nie myli to jest taki ktos jak Girl_UK a nie UKk :o marny podszyw :o idz dziecko odrob lekcje :o