Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratrerek

pomózcie! to dla siostry plz!

Polecane posty

Gość ratrerek

potrzebuję rady. chce wygrać w tym konkursie http://infobot.pl/r/1FkQ bo chce zorganizować imprezę niespodziankę, dla mojej siostry z okazji jej urodzin. trzeba napisać uzasadnienie dlaczego to właśnie ja powinieniem go wygrać i dlaczego mi mają dać środki na organizację imprezy. powiedzcie jaka strategia jest lepsza waszym zdaniem? na rumuna czy na klauna?

Gość ruska babuszka
na glena b....>>>zjedz ich kupy...

Gość kijnhon
NO na pewno nie na rumuna. To jest najgorsze. Wrzuć jaką próbkę najlepiej to się oceni

Gość kijnhon
NO na pewno nie na rumuna. To jest najgorsze. Wrzuć jaką próbkę najlepiej to się oceni

Gość lośkla
Wymyśl coś zabawnego, nawet nie do końca zgodnego z prawdą. Na pewno bez jęczenia, bo to jest najgorsze.

Gość ratrerek
Kiedy wstałem dzisiaj z rana Zobaczyłem, że siostra ukochana Co skończyła już osiemnastkę Chce zrobić imprezę, ale chodzi o kaskę W portfelu bieda sroga A taka impreza trochę droga Więc do Mety napisałem A gdy mi pomogli super bratem zostałem Może być co sądzicie?

Gość horacy
moze jakbyś napisał heksametrem daktylicznym to było by fajne, a tak to jest na poziomie wczesnej podstawówki

Gość katio.o
z heksametrem daktylicznym byłoby super :D:D wysyłaj, pomysłowość na pewno docenią, tylko dołącz dla siostry wierszyk. a może zrobię ci konkurencję i też wezmę udział? :)