Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednaaaa

nienawidzepolski

Polecane posty

Gość takajednaaaa

Dzisiaj ostatecznie zdecydowalam ze wyjezdzam stad.Mialam nieprzyjemna sytuacje w prace i postanowilam ,ze nie dam sie tak traktowac za te marne grosze.Praca jest niby zgodnie z kierunkiem studiow ,ktorych nawet jeszcze nie skonczylam ale strasznie nudna,czuje ze wiecej juz sie nie naucze i w dodatku za grosze. MAm pytanie,czy jak wyjade do londynu to uznaja moj dyplom magistra zdobyty dziennie na polskim uniwersytecie? Czy z takim dyplomem i perfekcyjnym angielskim mam szanse na prace biurowa w londynie?

Gość upupuppupuup
upupuu

Gość tomaszowaty
oczywiście, że masz szansę, tylko najlepiej poszukaj pracy przed wyjazdem

Gość njebjesko
super pomysł!i tutaj w anglii raczej nigdy nie spotkasz sie z rasizmem,złym traktowaniem w pracy, itakimi tam.pomyśl zanim napiszezsz

Gość takajednaaaa
Czesto bywam w londynie wiec mysle ze za rok przed obrona zaczne sie tu rozgladac za praca.Tak bardzo chcialabym zeby mi sie udalo. Uwielbiam to miasto.Wiem, ze zupelnie inaczej jest tu przyejzdzac od czasu do czasu a inaczej zyc na stale ale jesli bede miala dobra praca to wiem ze bede bardzo szczesliwa:) Chcialabym wreszcie przestac byc na utrzymaniu moich rodzicow i mojego biednego chlopaka, ktory mimo angielskiej pensji zaczyna sie stresowac przez pieniadza bo w koncu ma 2 razy tyle wydatkow niz mial jka byl sam:(