Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wera_gie

Plastyka powiek - laserowa czy chirurgiczna?

Polecane posty

Gość Dżoanna

Ja miałam cięcie wczoraj:-)

Powieki górne. akurat wyglądam odpowiednio na Halloween:-)

zabieg nic nie boli, po zabiegu tez nic nie bolało. Wczoraj lekkie szczypanie, dziś nic.

polecam

zadna plasma - po plasmie wyglada się jak zombie, trzeba zrobić min trzy zabiegi a i tak efekt znikomy.

Gość Alina Kępa

Ja również poddałam się chirurgicznej korekcie powiek i to obu jednocześnie i muszę przyznać że okropnie się bałam ale strach ma wielkie oczy jak to mówią i to prawda. Zabieg wykonałam w profesjonalnym gabinecie Moja estetyka w Rzeszowie gdzie byłam w rękach profesjonalistów w każdym rodzaju. Jestem wdzięczna i bardzo szczęśliwa. Polecam

Gość Dzazmina

Oczywiście że żadna plazma. Miałam trzykrotnie wykonywaną plazmę i jedyne co mogę powiedzieć to ze tydzien czasu wyjęty całkiem z życiorysu a efekt jeśli się wogóle pojawił to urzymywał sie u mnie do 8 miesiecy a mam 34 lata więc nie mam jakichś znacznych problemów. Moje jedyne wnioski po plzmie to: strata pieniędzy i strata urlopu za każdym razem. W lasery także nie wierze ponieważ działaja podobnie jak plazma czyli obkurczają tylko na jak długo??? Wycięcie to wycięcie- trwały efekt i pewny efekt.

Gość julia_xx

Też uważam, że tylko metoda chirurgiczna - zabieg trwa szybko, efekty widoczne są po około 2 tygodniach - zdecydowanie polecam. A jeśli chodzi o miejsce to byłam u Kasi Osipowicz z: Osipowicz i Turkowski Clinic 😉

Gość janeczka

Ja konsultowałam się z kilkoma lekarzami w tym temacie, ostatecznie dr Boligłowa wykonał u mnie zabieg chirurgiczny, który zdawał się najlepszy w moim przypadku. Jestem bardzo zadowolona z rezultatów.

Gość małaMI
Dnia 22.11.2019 o 19:34, Gość julia_xx napisał:

Też uważam, że tylko metoda chirurgiczna - zabieg trwa szybko, efekty widoczne są po około 2 tygodniach - zdecydowanie polecam. A jeśli chodzi o miejsce to byłam u Kasi Osipowicz z: Osipowicz i Turkowski Clinic 😉

Również polecam metodę chirurgiczną, szybka sprawa. Blizny nie są widoczne, szybko doszłam do siebie. Ja z kolei byłam w Mojej Estetyce w Rzeszowie

Gość Ania

Moja Estetyka w Rzeszowie to najlepsze miejsce! Miło wspominam zabieg. Przez chwilę miałam lekko zapuchnięte oczy, ale na szczęście szybko zeszło. Teraz cieszę się świetnymi efektami 🙂 🙂 

Gość Mariola

Długo nosiłam się z zamiarem skorygowania swoich powiek, bo bardzo zmalało mi oko i nieestetycznie to wyglądało. Postanowiłam wybrać się na jakiś zabieg i polecono mi laserową korektę w jednym z salonów medycyny estetycznej w Krakowie. Naprawdę bardzo polecam to miejsce bo raz zabieg wykonany został na bardzo wysokim poziomie, a dwa wcześniej miałam dość szczegółową konsultację . Gabinet nazywa się Magnopere Medycyna Estetyczna Roma Zielińska. Godny polecenia!

Dnia 1.11.2019 o 11:24, Gość Dżoanna napisał:

Ja miałam cięcie wczoraj:-)

Powieki górne. akurat wyglądam odpowiednio na Halloween:-)

zabieg nic nie boli, po zabiegu tez nic nie bolało. Wczoraj lekkie szczypanie, dziś nic.

polecam

zadna plasma - po plasmie wyglada się jak zombie, trzeba zrobić min trzy zabiegi a i tak efekt znikomy.

Witam, jesli nadal tu Pani zaglada to czy moge zapytac po ilu dniach byly zdejmowane szwy i po ilu dniach mozna wyjsc z domu? Nie chodzi mi o super stan ale z mala opuchlizna i w makijazu 😉. Jak z bólem po? Czy bylaby możliwość podeslania zdjęć na priv? Musze podjac decyzję a szczerze mowiac bardzo się boję. 

Dnia 22.11.2019 o 18:34, Gość julia_xx napisał:

efekt znikomy.

Witam, jesli nadal tu Pani zaglada to czy moge zapytac po ilu dniach byly zdejmowane szwy i po ilu dniach mozna wyjsc z domu? Nie chodzi mi o super stan ale z mala opuchlizna i w makijazu . Jak z bólem po? Czy bylaby możliwość podeslania zdjęć na priv? Musze podjac decyzję a szczerze mowiac bardzo się boję. 

Dnia 26.11.2019 o 20:50, Gość małaMI napisał:

Również polecam metodę chirurgiczną, szybka sprawa. Blizny nie są widoczne, szybko doszłam do siebie. Ja z kolei byłam w Mojej Estetyce w Rzeszowie

efekt znikomy.

Witam, jesli nadal tu Pani zaglada to czy moge zapytac po ilu dniach byly zdejmowane szwy i po ilu dniach mozna wyjsc z domu? Nie chodzi mi o super stan ale z mala opuchlizna i w makijazu . Jak z bólem po? Czy bylaby możliwość podeslania zdjęć na priv? Musze podjac decyzję a szczerze mowiac bardzo się boję.