Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sally hansen

NGLKA pomożesz ??? :)

Polecane posty

Duph. nie opóźni wystapienia miesiączki... jeśli ta ma nadejść.

Dziękuje za odpowiedź po raz enty :) :) :) :) i też tak sobie właśnie pomyślałam, że będę Cię zaczepiać na 28 dni i miałam pytać , czy mogę ale sama zaproponowałaś więc cieszę sie bardzo :) a pytać będę na pewno bo ja zielona w tym temacie niestety :( :P czytam ostatnio jakieś różne informacje na ten temat ale co innego teoria a co innego praktyka :) a przed @ 2, 3 dni też miałam taki śluz jakby białko jaja kurzego i też se już myślałam co jest, ale skoro piszesz że luz to luz :) .

Gość mamm pytanko
pregnyl dostalam tylko na pekniecie, bylo to na dobe przed inseminacja. Wiec juz 18 dni minelo. Ale jak uwazasz. W sumie miesiaczka powinna juz wystapic, czy nie ?

Sally, zaczepiaj do woli ;)mamm pytanko - myślę, że jest już wystarczająco długo bez @, byś zrobiła ten test :)

Gość mamm pytanko
cholera tak sie boje, ze znowu nic :( juz tyle razy widzialam tylko jedna kreske :(

mamm pytanko -> rób , rób bo zasiałaś teraz ziarnko ciekawości :) Nglka - zarejestrowałam się na 28 dni :) także znajdę Cię i zaczepię jakby co :) :) dzięki raz jeszcze za wszystko 😘

Mamm pytanko, niestety nikt Ci na forum nie zagwarantuje ciaży. Rzadko ale zdarza się przedłużenie lutealnej bez ciaży (np torbiele, przetrwałe ciałko żółte) ale to - jak pisałam - rzadkośc jest. Znacznie większe statystyczne szanse masz na to, że jednak się udało ;)