Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana01

brak okresu a test negatywny?martwie sie..

Polecane posty

Gość zdezorientowana01

dziewczyny musze z kims pogadac bo oszaleje! juz mija tydzien pdkąd nie mam @ ! czuje sie dobrze, mam lekkie kłucia brzuszka,i bolesne piersi a test jest negatywny i to z porannehgo moczu? czyzby to jeszcze za wczesnie? cos tam jasego obok tej kontrolnej kreski było tzn druga ale to słabiutenka ledwo widoczna.. w czwartek robie drugi.. tak sie martwie ze cos mi jest

Gość zdezorientowana01
ma moze ktoras z was chwilke aby sie odezwac?buziaczki

Gość bershkaa
jak byl nawet cien cienia to test nalezy odczytac jako pozytywny

Gość Kiciiaa
Powtórz test jeszcze raz :) Jezeli byla ta druga kreska widoczna to powinna byc ciaza ;)

Gość zdezorientowana01
dzieki za oddzew:-) była słabiuteńka, dlatego uznałam go za negatywny i sie zmartwiłam. postanowiłam zrobic drugi w czwarte..a terminy do mojego gina są na poczatek kwietnia ! a ostatnią @ mialam 24 stycznia

Gość 222222
nie tylko ciąża powoduje zatrzymanie okresu, możesz mieć problem z nie pękniętym pęcherzykiem który blokuje cykl... idź do gina nawet prywatnie żeby ci przepisał na to leki bo samo nie przejdzie... ja 2 miesiące się męczyłam a jak już poszłam do gina to jajnik był 2 razy większy niż drugi :o

zdezorientowana mam to samo co ty tylko spozniam sie dwa dni ale nic nie zapowiada@ a te twoje bole to takie klucie na przemian?

Gość zdezorientowana01
222 :o nie strasz mnie!! ale to czy nie mialabym jakichs bóli? albo temp.?

Gość zdezorientowana01
to nie są bóle.. poprostu czuje delikatne kłucia w dole.. ja juz bylam w ciąży.., prawie rok temu, ale obumarła..i wtedy pamietam ze robila test po tygodnoi tak samoale ta kreska byla troche mocniejsza..

Gość 222222
mnie to wtedy nic nie bolało, zaczęłam się niepokoić dość późno bo miałam stosunkowo długie i nieregularne cykle, ale dostałam tabletki i naprawiło się wszystko :) głowa do góry i idź do lekarza :) to nic strasznego

Gość zdezorientowana01
mam nadzireje ze jednak to bedzie ciąża.. teraz mnie nastraszyłas.. dosc intesywnie sie staralismy:)

mam dwoch synow 11 i 7 lat ale zapomnialam juz jak to jest mnie tez tak kluje i to chyba dobry znak macica zaczyna sie przygotowywac na malego mieszkanca:) ja zrobie jutro kolejny test tym razem rano a jak nie to czekamy dalej razem razniej:)

Gość zdezorientowana01
oo jak miło ;) to powodzonka, jestesmy razem:)

Gość 222222
zdezorientowana, oczywiście życzę ci ciąży :) ja jestem teraz w 28 tyg więc powodzenia :)

Gość 222222
acha, na początku też mnie kłuło więc to raczej to ;)

Gość zdezorientowana01
2222 to suuper:D aż zazdroszcze !! intuicyjnie czuje ze to "to" mam cichą nadzieje..

Gość 222222
no to marsz do lekarza :) najlepiej takiego z usg i wszystko będzie jasne :)

takie klucie pamietam bo w drugiej ciazy pobieglam do lekarza w panice bo z pierwszym dzieckiem bylam caly czas na podtrzymaniu i ten osiol powiedzial mi ze mimo pozytywnego testu to moze nie byc ciaza a terez ma 7 lat co za pacan wiecej mnie nie zobaczyl

na USG moze byc za wczesnie ale beta-HCG powinna dac wynik dobrze ze sa takie miejsca jak to bo bysmy oszalaly z tymi myslami sam na sam

Witam ! Od 3 lat staramy się z mężem o dziecko. stwierdzono u mnie bezpłodność wtórną brak owulacji, leczyłam się clostylbegyl po tym leczeniu była owulacja. Otóż mam problem ostatnią miesiączkę miałam 31 stycznia teraz się spóźnia 5 dzień zrobiłam test płytkowy wyszły 2 kreski jedna z nich tylko nieco bledsza byłam u ginekologa powiedział że nic nie widzi jedynie pogrubione endometrium zrobiłam badanie krwi jutro wyniki mam nadzieje że to ciąża a jakie jest wasze zdanie??/

Gość zdezorientowana01
ej po co te złoślowosci.. tak fajnie sie nam rozmawiało.. dzieki dziewczynki;) tak zrobie pujde za tydzien prywatnie do gina, a w czw powtorze tescik

Gość zdezorientowana01
hehe wieem.. ale juz nie chcialam korygowac.. tego to chyba nigdy sie nie naucze.. ten wyraz i ten błąd mnie przesladuje

Hejjj dziewczyny!!! zaglądam do Was od wczoraj czytam o Waszych radosciach,smutkach ,bólach i problemach :) Ja niestety tez mam maly problem z zajsciem w ciaze.Ale moze zaczne od poczatku od kilku miesiecy staramy sie z mezem o dzidziusia,niestety z powodu moich nieregularnych@ i problemow z owulacja lekarz przepisal mi progeffik 200(mieszkam w hiszpanii a ten lek to poprostu progesteron) tabletki mam perzyjmowac od 16dc po jednej tabletce dziennie przez 10 dni.ostatnie 4 cykle mialam w miare regularnie,@ pojawiala sie przy 8,9 tabletce czyli mniej wiecej co 25 dni.Ostatnia @ mialam 25 stycznia i do tego czasu nic,zrobilam 3 testy i wszystkie negatywne,moja gina zrobila szybkie usg i powiedziala,ze widzi maly pecherzyk,ale niewie co to,przepisala tabletki na wywolanie( 5 dni po 2 tabletki dziennie)w tym czasie powinna pojawic sie@ i nadal nic!!!!! kluja mnie troche jajniki i bola piersi(zawsze tak mialam przed @)sa tylko jakies takie nierowne maja takie dziwne wybrzuszenia,ale to moze wina tego hormonu co go biore,mam tez podwyzszona temp.rano zawsze ponad 37, niewiem co mam teraz zrobic nastepna wizyta dopiero 17 marca a ja sie tak martwie.co o tym myslicie z gory dziekuje za odpowiedzi

Gość asdasdasdas
wystarczy zrobić badania krwi - beta nigdy nie kłamie... a testy mogą, sama jestem przykładem. Pierwszy test, robiony tydzień po spodziewanym terminie nic nie pokazał. Beta jak najbardziej...

Gość zdezorientyowana01
Byłam dzis u lekarza..i JESTEM W CIĄŻY ;) az sie boje cieszyc.. ostatnia moja ciąża tak zle sie skończyła, ale cos czuje ze tym razem sie uda. Mam co dwa dni robic bete, zeby wykluczyc pozamaciczną.. tak dla ostroznosci i mam sie oszczędzac..

Gość bylo minelo...yeahhh
zdezorientowana gratuluje:) w jakim wieku jestes?

Hejjj dziewczyny!!! zaglądam do Was od wczoraj czytam o Waszych radosciach,smutkach ,bólach i problemach :) Ja niestety tez mam maly problem z zajsciem w ciaze.Ale moze zaczne od poczatku od kilku miesiecy staramy sie z mezem o dzidziusia,niestety z powodu moich nieregularnych@ i problemow z owulacja lekarz przepisal mi progeffik 200(mieszkam w hiszpanii a ten lek to poprostu progesteron) tabletki mam perzyjmowac od 16dc po jednej tabletce dziennie przez 10 dni.ostatnie 4 cykle mialam w miare regularnie,@ pojawiala sie przy 8,9 tabletce czyli mniej wiecej co 25 dni.Ostatnia @ mialam 25 stycznia i do tego czasu nic,zrobilam 3 testy i wszystkie negatywne,moja gina zrobila szybkie usg i powiedziala,ze widzi maly pecherzyk,ale niewie co to,przepisala tabletki na wywolanie( 5 dni po 2 tabletki dziennie)w tym czasie powinna pojawic sie@ i nadal nic!!!!! kluja mnie troche jajniki i bola piersi(zawsze tak mialam przed @)sa tylko jakies takie nierowne maja takie dziwne wybrzuszenia,ale to moze wina tego hormonu co go biore,mam tez podwyzszona temp.rano zawsze ponad 37, niewiem co mam teraz zrobic nastepna wizyta dopiero 17 marca a ja sie tak martwie.co o tym myslicie z gory dziekuje za odpowiedzi