Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leadyblue

Kupię suknię ślubną rozm 34 !!!

Polecane posty

Gość olgaaa
Witam! Mam do sprzedania śliczą białą suknię zakupioną w salonie we wrzesniu zeszłego roku w tym właśnie rozmiarze. Dodam że suknia posiada tren, do połowy lekko przezroczysta siateczka elastyczna, góra w tzw serduszko, tył wiązany. Dołączę dodatki jak bolerko, welon, buciki Proszę pisać a prześlę zdjęcia i więcej informacji. olga3001@wp.pl Pozdrawiam

Gość DZIEWCZYNY :)
SZUKAM SUKNI BRIDAL MODEL CARRERA , JEZELI KTOS TAKOWA POSIADA PROSZE O KONTAKT :) PLAY-GAME@O2.PL , MIESKZAM W RYBNIKU LECZ DO 300 KM MOGE DOJECHAC :) WZROST 168 CM , ROZ 38-40 :) GG 4158634

Gość ja:)
Mam do sprzedania suknie ślubną Cymbeline model Ouragan w kolorze szampanowym - dokładnie w tym rozmiarze i niedrogo :) gorset sznurowany z tyłu i długa spódnica z podpinanym trenem - jeślli Jesteś jeszcze zainteresowana to podaje maila pp25@poczta.fm Pozdrawiam

Gość tapi...
witam!! Jak wiekszosc osob powyzej , ja rowwniez mam do sprzedania piekna suknie slubna w rozmiarze 34/36 :) zainteresowanym posle zdjecia na maila. :)

Gość sleep
w tym rozmiarze dziewczyny wyglądacie jakbyście do komunii szły :)

Gość cx
do tej wyżej : i bardzo dobrze, dzięki temu wyglądają młodo i dziewczęco

Gość ibela
Witam, mam do sprzedania suknię jednoczęściową z plisek firmy maries de paris rozmiar 34/36 na wzrost 163-164.Jeśli dalej aktualne: izaszyszka@wp.pl Polecam.

witam ja rowniez mam do sprzedania suknie slubna dla tych ktore uwielbiaja baniaste suknie :)jezeli ktos chce obejzec prosze napisac na meila madzikus255@wp.pl

Gość kamilus938
piękna jasno różowa trzyczęściowa suknia ślubna (suknia góra i dół + bolerko) rozmiar góra 34 dół 34-36. cena ok.700zł tel 507 614 855 zdjęcia wysyłam na maila.suknia zdecydowanie ładniejsza w rzeczywistości!!! mój mail kamilus938@interia.pl

Gość mialgro
hej dziewczyny poszukujecie sukni ślubnych chcecie kupić dekoracje,strój kąpielowy czy bieliznę zapraszamy www.diamentowewesele.pl