Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kantalopka

zdrowa żywność

Polecane posty

Gość los bulwersos
tak za darmo bys chcial? :P

Gość los bulwersos
no dobra, zaplaty bylaby, ale to wiesz, dlugofalowa inwestycja jest we mnie... licze na zyski w przyszlosci :classic_cool:

napisala ze odda ci siebie w kg a to roznica :P

Gość los bulwersos
Husky cicho :classic_cool:

Gość los bulwersos
hehe, dobra, zarty zartami, a ja rano do pracy wstaje 😭

ja do szkoly o 5 i nie marudze, a wcale sie juz spac nie klade bo sie nie oplaca :D

Gość los bulwersos
fajnie ci :( milej nocki 🖐️

Gość los bulwersos
wam obu milej nocki 🖐️ zeby nie bylo... :P

Gość Kantalopka
Pomimo spamu w tym wątku "wyłowiłam" z niego tylko dwie wiadomości na temat:)

Gość Venture
Jeśli chodzi o jogurciki to można podawać dziecku. Ja daję swojej malutkiej Madzi jogurciki takie delikatne ze smakija, starsza córka także to je bo jej bardzo smakują. Czasem nawet sama podjadam bo ciężko się oprzeć takim pysznością w naszych czasach takiego czegoś nie było po prostu heh, a teraz dzieci maja raj jeśli chodzi o wybór czegokolwiek do jedzenia. Pozazdrościć;)

Gość Venture
do "Max Zander vel Klaun" - Wiesz to tylko pogłoski jak jest naprawdę i tak się nie dowiesz albo dowiesz się po 50 latach:)

Gość tonacar
Zdrowa żywność to podstawa, im więcej jej tym jesteśmy zdrowsi nie ulega to wątpliwości, jeśli zaś chodzi o produkty sprawdzone to oczywistym jest to, iż przekonanie do nich wzrasta po miesiącach i latach jeśli się nic po nich nie dzieje, to nie mają ubocznych skutków.

Gość felixiankaa
Moje dziecko także jada do tej pory produkty ze smakija. Kiedyś bakusie ale teraz wolę podawać mu jednak powyższe z racji tego, że zachęca do tego 4-opak opakowań a cena nie odstrasza.

Gość bitnerka80
Ja inaczej zrobiłam: poszłam kiedyś do sklepu z dziećmi i dałam im wolną rękę jeśli chodzi o wybór tego co chcą zjeść /bez cukierków i słodyczy , mam na myśli produkty śniadaniowe nie zapychacze /. Dzieci kierowały się oczywiście kolorowym opakowaniem i wielkością opakowania, jak to dzieci. Ale po przeanalizowaniu produktu kupiłam go i do tej pory kupuję, grunt to dobry wybór;)

Ja choć dzieckiem nie jestem, kieruję się i tym, co Twoje dzieci. Zresztą, w ogóle myślę, że dorośli też się tym kierują.

Gość eweolucjonista
Wiadomo, że kupujemy często dzieciom to co sami podjadamy albo co nam smakuje;) prosta zasada jak zasady dynamiki:P

Gość eweolucjonista
generalnie każdy producent będzie "wodził" nas za nosek hasłami zdrowa żywność etc. jednakże czy to prawda co tam czyha w środku? :) Wg. mnie jak nie ma żadnych objawów wiadomo jakich a nie trzeba wspominać o tym (może ktoś je czytając także..;)) to żywność jest "OK" a o ukrytych skutkach to tak czy inaczej dowiemy się kiedyś. Prędzej wykończy nas dym i palenie bierne czy też inne szkodliwe rzeczy w tej cywilizacji niż coś w jedzeniu.

Zdecydowanie tak jest, a co do wspomnianych deserków smakiji, to dziś zauważyłam na sklepowej półce, że Zott poczuł konkurencję w postaci tych puddingów (dzieci chcą je ze względu na opakowanie z toy story, a mamy ze względu na to, ze 2 kubeczki mają gratis). Zott dał dzięki temu promocję na monte!!! 3 kubeczki monte gratis:) I teraz będzie dylemat w sklepie, co wybrać;) Jedno i drugie dobre. Smakowo, jakościowo i cenowo podobne. Deserki, deserkami, ale mi brakuje sklepów i barów ze zdrową żywnością. Dlaczego green way ma restauracje tylko w takich dużych miastach :(

Gość dajvete
Hmm szczerze mówiąc nie jadłam nigdy takiego deseru ani nie kupowałam, chyba spróbuję, jak tylko mają jakieś dobre smaki typu: wanilia czy owocowy.

Gość markizdelavoula
A warto się skusić i spróbować- chociażby aby zobaczyć czy jest to dobre po obiadku:)

" [zgłoś do usunięcia] Venture do "Max Zander vel Klaun" - Wiesz to tylko pogłoski jak jest naprawdę i tak się nie dowiesz albo dowiesz się po 50 latach " Mogę wcześniej-jak przeprowadzę analizę chemiczną:classic_cool:.

Gość gloomee
Też pytanie, aby się przekonać weź kup. Tylko w taki sposób można ocenić czy coś jest warte kolejnego zakupu czy nie. Ja raz kupiłam jogurt pitny, do którego była uprzedzona i przekonałam się, że jest pyszny. A trochę z innej branży...? Co robicie z soczewicy? Dostałam włoską, zieloną i nie wiem, jak ją wykorzystać?