Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kantalopka

zdrowa żywność

Polecane posty

Gość felixowaty
Wg mnie jemy to czego organizm pragnie :) To na co mamy do jedzenia ochotę nie szkodzi, bynajmniej przy należytym zachowanym umiarze:)

Gość pancogitto
Wy tu tak gadu-gadu o deserach a człowiek głodny się robi:) Czasem jak karmię mojego maluszka, to samemu mi się chce jeść- niby nie miało się takich dobrych deserów czy kaszek jak się było małym dzieckiem, a teraz dzieci mają wybór- i dobrze;) ich dzieciństwo- winno być jak najlepsze;))

Gość pancogitto
Swoją drogą u mnie dzisiaj do sklepu na osiedlu, przyszły te deserki smakija chociaż ja je pierwszy raz zobaczyłem w tym miejscu na oczy to sprzedawczyni mówiła mi, że od tygodnia je mają bowiem dobrze się sprzedawały w XXX nie podam nazwy:) Ale nie próbowałem jeszcze podawać dziecku, bowiem nie było dzisiaj czasu, żeby kupić- kto wie jutro może, może:)

Gość rusalka_78
Mi smakują ze względu na słodycz, choć w stosunku do innych tego typu deserków nie mają dużo cukru. Najlepsze są waniliowe, z kolei puddingi bardzo mi smakują czekoladowe (nie orzechowe). Co do konkurencji to lubimy również monte. Natomiast z danona to chyba cena jest adekwatna do jakości. One są najgorsze... bleee... Bakoma robi również dobre te Satino. Na dzieci jednak działa opakowanie, dlatego najczęściej wybierają te ze śmiesznym stworkiem lub postaciami z bajek.

Gość kinokjal
Bakomy szczerze powiedziawszy nie jadłem nigdy nic a nic;) Co do smakija- bardzo często podjadam czy to w pracy na deser czy po obiedzie jak jeszcze zostanie coś z zapasów:))

Gość kinokjal
O widzisz, to jak przyszło takie zaopatrzenie to właściciel prędko nie zrezygnuje z takich produktów, bowiem są one naprawdę dobre, nie ma co żałować:)

Gość jola sawinska
Swoją drogą smakija ma albo i miała (nie omieszkam sprawdzić jutro;p) jakieś promocyjne opakowania i konkursy dla dzieci również- ale na czym to polega? ha- pewnie jutro się dowiem, dziś za szybko po sklepie latałam a do pracy mi było śpieszno, w końcu 1 dzień po świętach:-)

Gość gottobe
A jakie mają smaki w asortymencie jeśli można wiedzieć? nigdy nie jadłem, dziecko także a może warto zmienić bowiem przejadły mi się już bakomy strasznie;/

Gość znawcadobregosmaku
mmm czekoladowe najlepsze, można zatopić się w ich smaku a potem nie odnaleźć, szkoda, że ta chwila tak krótko trwa i szybko kończy się i widać dno takiego deseru;p no ale zawsze można ...iść po następny? no ba;)

Gość znawcadobregosmaku
mmm czekoladowe najlepsze, można zatopić się w ich smaku a potem nie odnaleźć, szkoda, że ta chwila tak krótko trwa i szybko kończy się i widać dno takiego deseru;p no ale zawsze można ...iść po następny? no ba;)

Gość przezorny
Co do zdrowej żywności zawsze należy zwracać uwagę na to co się je-przecież żołądek to delikatne miejsce i potem na starość ew. dużo szybciej, odczujemy jak o niego dbaliśmy

Gość zaharyna
do znawca dobrego smaku -a jakieś inne smaki jeszcze oni mają? nie próbowałem przyznam nic z ich produktów, może czas zacząć? tak czy inaczej weekend długi także zerknę w sklepie :)

Gość spozniony_warunek_cauchy'ego
zdrowa zywnosc, hmm, mysle, ze cebulka smazona w ciescie na glebokim oleju + sos czosnkowy + piwo niepasteryzowane sie nadaja? A tak powaznie, to smiesza mnie tematy w rodzaju 'zdrowa zywnosc'. Zycie jest za krotkie, by zbytnio przejmowac sie kaloriami i glupia, bledna teoria o cholesterolu, ktory wywoluje choroby serca. This is the end, my only friend, jak spiewal Jim Morrison.

Gość zaharyna
Ew. "yesterday" i dodać powiedz mi co jadłeś/jadłaś a ja powiem czy było smaczne;) hehe