Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LiterkoweLiterki

Przesadzam czy iść lepiej do szpitala??

Polecane posty

Jestem w 8 miesiącu ciąży.Wczoraj wieczorem strasznie zaczął boleć mnie brzuch tyle, że jego górna część. Brzuch strasznie twardniał. Bóle przechodziły na pleci, uwierzcie, że było to straszne, nie dało się tego bólu wytrzymać. Wzięłam apap i nospe za poleceniem lekarza. Prawie całą noc nie spałam bo nie dało się, leżeć nie mogłam... siedziałam całą noc na krześlę bo wtedy ból ustępował ale co się ruszyłam to od razu to samo. Pół nocy do tego wymiotowałam. Dziś jest lepiej, nic nie boli tylko trochę jest mi nie dobrze. Wczoraj jak dzwoniłam do lekarza to powiedział, że jak nie przejdzie, żebym przyszła do niego do szpitala. Nie wiem czy iść czy może przesadzam troche...?

Gość kozazwoza
ja bym nie bagatelizowala zadnych objawow ze moze sie dziac cos zlego... Lepiej dmuchac na zimne, jedź do szpitala zbadaja cie i przynajmniej bedziesz spokojniejsza, a tak jak sie nie daj boze cos stanie nie bedziesz mogla sobie potem wybaczyc zaniedbania.

jak jeszcze twój lekarz przyjmuje w tym spitalu dzis rano to bym poszła a jak nie to do niego na wizytę sie umowiła na dzis wiesz to może być nic , a może juz coś sie dziać my ci nie powiemy ale strzezonego pan Bóg strzeże

Gość agagagagaa
idź i to szybko. ja bym tyle nie czekała.

Tak przyjmuje mój lekarz dziś w szpitalu, on zawsze rano jest. Do szpitala mam dosłownie 3 min drogi... Moja ciocia jest też w tym szpitalu na ginekologi oddziałową, właśnie do niej dzwoniłam i powiedziała, żeby lepiej przyjść, więc zbieram się.... Chciałam Was zapytać, żeby nie wyjść w tym szpitalu na przewrażliwioną mamusie, której nic się nie dzieje a leci do szpitala.... Fakt, moja ciąża przebiega strasznie, od samego początku źle się czuje. Wcześniej ciągle mdlałam ale na szczęście to minęło - żeby nie zapeszyć....

wiesz a mi sie wydaje że lepiej nieraz wyjść na pzrestraszoną mamusie niż zcegoś nie dopilnować i miec wyrzuty

masz 3 min do szpitala i w dodatku ciotka tam połozna i sie wachasz ?/?? jesteś w ciazy każdy sygnał może ci sie wydawac grożny wiec .... DO LEKARZA

ja bym poleciała do szpitala żeby mi zrobili KTG,czegoś takiego się nie bagatelizuje bo przeważnie bez powodu nie boli.