Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martinellina

Wymioty żółcią w ciąży.

Polecane posty

Gość martinellina

Jestem w 8 tyg ciąży i od poczatku 6 wymiotuję żółcią bardzo długo i boleśnie. Najgorzej jest rano i nie pomaga nawet to, że przed wstaniem z łóżka zjadam krakersy i inne herbatniki. Strasznie mnie to męczy i boli :( Po zwymiotowaniu wszystkiego strasznie się trzęsę i nie mam siły stać. Czy któraś z Was tak miała ? Jak nie dopuścić do odwodnienia kiedy nawet woda powoduje u mnie odruch wymiotny i jak sprawić, żeby rano te wymioty nie były takie uciążliwe ? Wizytę u gina mam dopiero za tydzień, ale już nie daję rady i może Wy mi coś doradzicie ...

pij herbate z imbirem powinno pomóc ja tak miałam przez cała ciąze brrr okropnosc

Gość martinellina
abraja całą ciąże ? :o Ja czekam jak na zbawienie do 12 tygodnia ...

Gość martinellina
Dziewczynki mam wyrzuty sumienia, że nie potrafię dać mojemu maleństwu tego czego potrzebuje. Nie mogę patrzec na jedzenie. Kwas foliowy łykam, ale i tak za chwilę wymiotuję, więc nie za dużo się wchłania. Jak temu zaradzić ?

n cała lekarz powiedział ze to wina hormonów picie tej hernaty pomagało tak przez kilka godzin ale zawsze pamietam jak jechałam z męzem do pracy on trzyał autobus a ja rzygałam do smietnika bleeeeeeee

co do kwasu foliowego to mi sie przypomniało ze ja po nim tak wymiotowałam ze musiałam odstawic