Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jklrty

Koszty spisania aktu notarialnego. Kto pokrywa?

Polecane posty

Gość Antyreklama
Dnia 4.12.2014 o 13:45, Gość gość napisał:

u kazdego notariusza spisanie aktu kosztuje inaczej, ja spisywalam u www.notariusz-stencel.pl i nie kosztowalo to duzo 🙂

guzik prawda - jest nic nie warty

Gość Antyreklama
Dnia 7.07.2015 o 15:36, Gość gość napisał:

mi się wydaje ze to raczej kupujący powinien zapłacić za akt notarialny. Możesz za zawsze poprosić o poradę prawną jakiegoś notariusza, niektóre biura notarialne udzialahj bezpłatnych informacji. Ja osobiście korzystam z usług notarialnych we Wrocławiu http://www.kancelariarejenta.pl/

Gość Antyreklama
Dnia 14.04.2015 o 03:59, Gość gość napisał:

Jeżeli interesuje Cię dokładna informacja na temat kosztów to radzę Ci zwrócić się z tym pytaniem bezpośrednio do kancelarii notarialnej. Sam korzystam z usług jednej - http://annakopczynska.notariusz.pl/ którą serdecznie polecam.

Gość Antyreklama
Dnia 29.10.2018 o 16:15, Gość utada napisał:

Niestety takie koszty są niekiedy nieuniknione, więc lepiej skorzystać z profesjonalnej pomocy. Ja taką otrzymałam w Kancelarii pani Cejrowskiej z Tczewa. Szybko pomogła mi uporać się z moją sprawą.

Gość kilka

My płaciliśmy za notariusza. Świetnie się spisała pani Cejrowska z Tczewa. Bardzo dobry notariusz, doświadczony, miła dla klientów. 

Gość lenny

Szukającym pomocy notarialnej w Sosnowcu, śmiało polecam  www.sosnowiecnotariusz.pl.  Bardzo kompetentnie i fachowo. Ceny usług konkurencyjne, a obsługa sympatyczna. Wszystko bez najmniejszego zarzutu.

Gość ella

Jeśli chodzi o  Częstochowę to warto skorzystać z pomocy www.notariuszwiniarska.pl/. Rzetelna i rzeczowa pomoc. Wysoka kultura osobista, ogromna uprzejmość i życzliwość w stosunku do petenta. 

Gość lia

Sama płaciłam za akt notarialny. Sporządziła go notariusz Cejrowska z Tczewa. Sprawna obsługa, a koszty nie były wysokie.