Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aggie:)

mam dzisiaj randkę i się zastanawiam jak będzie

Polecane posty

no to cream wiesz w takim razie o co chodzi....boże jakie to było męczące, dziwi mnie jednak bo taaaak nalegał na spotkanie że hoho, nie pasował mi jeden dzień to on: to ja sie dostosuję itp itd, a jak przyszło co do czego to gęby nie otworzył....obserwuję jakiś ogólny zanik męskich cech w społeczeństwie, bez obrazy

Gość TH is IT R
Dlatego ja się nie umawiam Nie jestem bajerantem

po 15 minutach miałem juz dosc chciałem isc do domu :O czułem sie jak idiota i myslałem ze ona mnie olewa :O

Gość TH is IT R
Gdyby on był ładniejszy to byś napisała że szkoda że taki nieśmiały ale spróbujesz go rozruszać

tu nie chodzi o to żeby być bajerantem, wcale nie chciałam wysłuchiwać jak ktoś 'plecie bajery' tylko pogadać i pośmiać się na normalne tematy: praca, dom, znajomi, wyjścia weekendowe, wakacje albo kurde nawet pogoda.... tymczasem ja coś zaczynałam a on tylko - pytanie- odpowiedź - pytanie - odpowiedź.....poza tym facet trochę jak ze szkółki niedzielnej......nigdzie nie chodzi, siedzi tylko w domu

Gdyby on był ładniejszy to byś napisała że szkoda że taki nieśmiały ale spróbujesz go rozruszać nie słońce, bo potrzebuję faceta z krwi i kości i nie mam ochoty bawić się w rozruszanie kogokolwiek....czasy liceum mam już (stety/niestety) trochę za sobą:)

"obserwuję jakiś ogólny zanik męskich cech w społeczeństwie, bez obrazy" Kolejna ktora wszystko analizuje :D

Gość ja własnie planuje spotkanie
z facetem z internetu

no to powodzenia...i cierpliwości bo widzę że trzeba setki 'dziwolągów' przewalić

tylko nie na disco Looooser....no jak to gdzie, z kumplami chociażby gdzieś na piwo, nie wiem na kręgle itp......nuuuuudziarz po prostu;) nie, nie rozruszałby się...znam ten typ

Gość TH is IT R
nie wychodzę nigdzie w weekendy wiec ja też nie miałbym o czym gadać

nie tylko przez net:) w różny sposób poznaję ludzi, wcześniejszy nie był z netu, a to czy jestem ładna tego nie wiem, bo gusta są ponoć różne

daleko więc powodzenia w szukaniu . i napisz co ty robisz jak spędzasz wolny czas :)

dobra, na razie uciekam, trzymajcie się napiszę coś później:)

Gość TH is IT R
Spotkanie wszystko weryfikuje jak ktoś jest przystojny to się przynajmniej całe spotkanie całuje z dziewczyną a jak dziewczyna się brzydzi a on się denerwuje i nie jest juz taki "wygadany" jak w necie to spotkanie jest nudne

Th is it - zakładam że nie masz więcej niż 18 lat (jeśli nie wg metryki to emocjonalnie) skoro uważasz, że tak właśnie jest jak napisałeś, pozdrawiam

TH is IT ma 27 lat i 10 miesięcy i nigdy nie miał dziewczyny. to w sumie wiele wyjaśnia.....

Gość Seniorrro
Aggie85, z tymi randkami różnie bywa. Ja miałem okazję poznać przez neta sympatyczną dziewczynę. Wydawało mi się, że właśnie jej szukałem. Przez gg i tel. niby wygadana, poukładana kobitka. Umówiliśmy się na randkę i na pierwszym spotkaniu nie było tak różowo. To ja musiałem podtrzymywać rozmowę. Ona twierdziła, że się wstydzi :) Doskonale rozumiem, co czułaś. Ale trzeba próbować. Ten kto nie poszukuje miłości, ten przegrywa życie. Pozdrawiam.

Gość Seniorrro
Wprost to powiedziała, a najlepsze - ta pacjentka miała tyle lat, co Ty. Cóż, różni są ludzie.

hm no ciekawe....ja ostatnio spotykam takie 'ciepłe kluchy' niestety...kiedyś jeden facet mi powiedział, że on jest bardzo wrażliwy i uczuciowy i np często płacze jak czyta jakiś wiersz albo książkę, która go wzruszy......no cóż, nie obrażając mężczyzn ale uważam że to jest po prostu 'zanik jąder'.....tylko ciekawe dlaczego właśnie tacy kolesie chcą się ze mną umawiac.....

Gość Seniorrro
Hmm... nie wiem czemu tacy kolesie chcą się z Tobą umawiać. Na pewno trafi Ci się odpowiedni, tylko potrzeba na to czasu i cierpliwości. Życzę powodzenia w poszukiwaniach tej "drugiej połówki" :)