Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aggie:)

mam dzisiaj randkę i się zastanawiam jak będzie

Polecane posty

i co w tym dziwnego loooser, a kogo mamy 'adorować'? takich co narzekają tylko na wszystko i na siebie samego? - NIET;)

Gość TH is IT R
Dlatego brzydki powinien tylko siedzieć przed netem i narzekać

A np. takiego przystojnego, ze srednim i z zasadami moralnymi, czyli neidoswiadczonego, bez pracy, to tez? powiem tak - zasady moralne ok - byleby nie przesadzać;) bez pracy - o pracę nie jest łatwo to doskonale większość ludzi wie, ważne że szuka a nie leń ze średnim wykształceniem - no dla mnie wykształcenie się liczy, ale jeśli ma średnie ale 'nadrabia' innymi cechami np fajną osobowością to no problem;) przystojny - no to chyba się cieszyć trzeba z tego czyż nie;)

Gość TH is IT R
Zobaczymy co się wydarzy w ciągu tych 2,5 roku

no mogłabym - mówię, że tu się różne czynniki składają, osobowość wg mnie bardzo ważna, dlatego te 'zastraszone niemowy' odpadają niestety na wstępie.....ale na księcia nie czekam jak tu niektórzy próbują mi wmówić;)

Gość TH is IT R
Jak do 32 roku życia żadna dziewczyna się nie pojawi to poszukam przez net na jakieś spotkania Ale to już by było bez sensu. Po co takie spotkania ? Czy ja będę szukał żony To już będzie za późno. Już teraz jest. Choć teraz jeszcze jest jakiś sens. Może jeszcze jakaś wiara. Cały czas czekam na rozwój wydarzeń

tekst mi ucięło ech....zmykam spać, matko th is it i inni, normalnie ciekawe czy te 'beksy' w rzeczywistości też takie same, chciałabym na żywo spotkać co po niektórych i wtedy pogadać, heh, serio serio, dobranoc

Gość TH is IT R
Normalnie tacy ludzie są niewidoczni bo nikomu nie wchodzą w drogę i ogólnie siedzą przed komputerem

Gość qwert5

Gość ze co niby

Gość ze co niby
oł jeee

Gość mam dzisiaj randkę z neta