Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość caffe caffe

READERR'S DIGEST-ZAMOWIENIE

Polecane posty

Gość caffe caffe

Z W/W firmy przyslano mi ksiazke, ktorej nie zamawialam.Wyslalam wczesniej im inf w kopercie "nie".ze nie jestem zainteresowana.Oni mi traz pisza,ze wyslalamdo nich w kopercie TAK-CZYLI ZE CHCE ksiazke.Paczuszke odebralamoja babcia, nie wiedziala co to jest.Teraz musze poniesc koszty wysylki,niby nie duzo bo 15 zl..ale dlaczego mam to tracic z wlasnej kieszeni.Komu zdazylo sie cos takiego z ta firma .?

Gość mojej mamie się to zdarzyło
raz zamówiła jakąs książkę a potem przysłali jej ksiązkę której nie zamawiała i miała za nią płacic ok. 80 zł. Zadzwoniła do nich i powiedzieli by odesłała książkę. Książka została odesłana , ale czy płaciła za przesyłkę nie pamiętam. zapyta się jej później i odpisze.

Gość jdjsllojnbhhh
to dobrze mi znana firma zwykli naciągacze i tyle mi tez kazali płacic za książki których nie zamawiałam. Nie przyjmuj przesyłek. Wyślij najlepiej faksem że nie chcesz korzystać z ich usług i koniec

Gość mojej mamie się to zdarzyło
przysłano jej książkę za którą miała zapłacic ok 100zł Zadzwoniła do nich i powiedziano jej , ze skoro jej nie chce , to aby książkę odesłała. Książka została odesłana i za książkę nie płaciła. Ale czy płaciła za przesyłke nie pamiętam. Spytam się jej i odpowiem.

Gość zgadzam się z powyższymi
postami :( Oni naciągają ludzi . Ja miałam to samo. 3 tyg. temu przyslano mi książkę z tej firmy i kazali zapłacić albo 80 zł albo po 19.90 w ratach oczywiscie nie zaplacilam bo niby dlaczego skoro tego nie zamawialam a ze nie chcialam miec problemow odeslalam ksiazke jeszcze tego samego dnia.Mam nadzieje ze juz się odwala ;]

Gość zzzzzzz zzzz
uwazajcie na ta "firme" nawet na kafe mnóstwo topików o tych oszustach jest...

Gość caffe caffee
wiem ,ze moge odesłac kiazke..ale chodzi mi o to, ze niby dlaczego mam ponosic koszty wysylki.Ksiazka jest cioezka, duza.bedzie to ok.15 zl..obecnie splacam 3 kredyty i w sumie licze kazdy grosz..te 15 zl wolalabym wydac na jogurty dla dzieci