Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psychologradzi

psychologradzi

Polecane posty

Gość psychologradzi

Wszyscy potrzebujemy miłości Często napotykamy w swoim życiu różnego rodzaju trudności. Coś się nam nie udaje, nie dostajemy tego, co dla nas ważne. I chodź wszyscy przechodzimy podobne doświadczenia wydaje nam się ze nikt nas nie rozumie. Jednak staramy się radzić sobie z tymi przeciwnościami na bardzo różne sposoby. Niektórzy załamują ręce, skupiają się na tym ze nie wiedza, co maja zrobić a nie szukają pomocy lub nie wiedza gdzie ja znalesc. Wasz najlepszy przyjaciel ma dość wysłuchwania lub nie potrafisz mu opowiedzieć do końca jak jest naprawdę a jeśli rozmawiamy z kimś i chcemy uzyskać pomocy to szczerość jest naprawdę bardzo ważna. Najłatwiej otworzyć się przed kimś, kogo się nie zna a może nawet nigdy nie spotka, dlatego tez niektórzy szukają porad przez Internet a te często kosztują. Dlatego też chciałam zaoferować swoja pomoc. Interesuje się psychologia dużo czytam i rozmawiam z rożnymi ludźmi. Ogólnie mam na myśli właśnie sprawy sercowe, czyli te, które najczęściej nam nie dają wewnętrznego spokoju w dorastającym wieku. Czasami ktoś nam powie eetam czym ty się przejmujesz nie ma czym. Każdy problem jest ważne skoro nas niepokoi. Wewnętrzny spokój to cos bardzo cennego i jak teraz go nie wyrobimy w sobie to później będzie tylko ciężej. Jeśli jesteś zainteresowana/y to mój email:doserduszka@gmail.com pozdrawiam

Ukończyłaś studia psychologiczne i uzyskałaś tytuł mgr psychologii?

' Wewnętrzny spokój to cos bardzo cennego i jak teraz go nie wyrobimy w sobie to później będzie tylko ciężej. ' - To zdanie zabija :D 'Wyrobilam' sobie zdanie o autorce tego tekstu. A juz mialam napisac na maila jakas zmyslona historie milosna ;) 🖐️

Gość jużżjeżeli
miałby u kogoś znaleŚć to pewnie u takiego, który chociaż pisać poprawnie umie..