Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alinka2222

Kiedy zaczełyście ćwiczyć po CC???????

Polecane posty

Gość Alinka2222

Cześć pytanie moje jest jak w temacie. Jestem 6 tygodni po cc i chciała bym zacząć pracować nad brzuszkiem i niewiem czy juz moge zacząć czy jeszcze chwile poczekać. Za wypowiedzi dziekuje :-D

Gość wątpie zeby  podała
a masz jeszcze brzuch? Mi spadło momentalnie, 6 tyg byłam płaska, tylko rozstępy na biodrach i udach są , eh

Gość ksdljds
nigdy nie zaczęłam po cc :D

Gość wątpie zeby  podała
a masz jeszcze brzuch? Mi spadło momentalnie, 6 tyg byłam płaska, tylko rozstępy na biodrach i udach są , eh

Gość Alinka2222
Już mam niewiele ale oponka została rozstępów niemam nigdzie ale chce mieć płaski brzuch do wakacji. :-D mam nadzieje ze przy 2 dzieci szybko mi zejdzie ta paskudna fałda

Gość pająkowa
kilka dni po cc znosiłam wózek 15kg z 2 pietra ale ja po AWF-ie..

Gość a co na to ginekolog prowadzac
3 miesiace po cc

mnie moja instruktorka powiedziala,ze moge cwiczyc na silowni 3 miesiace po cc,ale wiadomo to intensywny wysilek.skonsultuj sie najlepiej z lekarzem czy mozesz juz wykonywac drobne cwiczenia i brzuszki w domu.

Gość jhbjhbjh
Hmmm... Ja jestem cztery miesiace po CC i zdarza sie ze boli mnie cos wewnatrz. Podobno trzech lat trzeba zeby wszystko wrocilo do normy... Wprawdzie wiec zaczelam uprawiac sport w miesiac i tydzien po cesarce, jednak cwiczenia stricte na brzuch, obsiazajace, silowe odradzalabym. (Tak mi sie wydaje bo specjalistka nie jestem).

Gość a co na to ginekolog prowadzac
lekkie sprostowanie - 3 miesiace po cc zaczelam cwiczyc,ale bylo to pilates

Gość Alinka2222
Byłam juz 3 razy u ginekologa ale zapomniałam zapytać bo miałam tyle pytań ze to wyleciało mi z głowy :-( No trudno musze jeszcze poczekać bo czasem coś w środku jeszcze zaboli. A jeszcze jedno pytanko kiedy mozna zacząć współżyc bo wiadomo 6 tyg na pewno bo jest połóg a później co????????????? Chodzi o to żeby nic nie bolało bo tego sie boje bardzo. ! dziecko urodziłam sn. i chyba z 3,5 miesiąca nie było sexu ale to ze względu na komplikacje poporodowe

Gość Alinka2222
Prosze jeszcze o jakieś wypowiedzi :-D