Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak nadzieji

Jak walczyc o milosc??

Polecane posty

Gość brak nadzieji

Czy ktos z was walczyl kiedys o druga polowe? z jakim skutkiem sie wam to udalo?

Gość
yy no chyba nie bardzo, dajesz drugiej osobie do zrozuemienia żę bardzo Ci na niej zalezy i pozniej ma Cie w garsci :o

Gość brak nadzieji
Nie mam pojecia co robic ...nie jestesmy razem juz dlugi czas a pomimo to w roznych etapach mojego zycia zawsze powraca mysl o nim :(

Gość asfdrttttttttttttttttttr
walcz o to co kochasz. :)

ja wracałam.... Za dobrze historie się nie kończyły, ale przynajmniej miałam świadomość, że zrobiłam wszystko co się dało. A często wiązało się to z rozrywaniem serca, szarpaniem niezagojonych ran... Ale było warto.. Mówię to z perspektywy kilku lat. Zawsze warto walczyć o miłość.

Gość brak nadzieji
Nie mam pojecia jak...probowalam ....wydawalo mi sie nawet ze byl przelom dlugie rozmowy przez tel po roku bez odzywania ale nagle znow przestal sie odzywac :( Ja wiem ze to zabrzmi bardzo nawinie i 'tanio" ale ja wiem ze nikogo juz nie pokocham tak jak jego ...:(

Gość asfdrttttttttttttttttttr
a czemu się rozstaliscie??

Gość miszelinos srinos
a on?? nie ułożył już sobie życia?? a nie lepiej zacząć coś od nowa niz wracać do czegoś co i tak wcześniej skończyło się porażka...Ja nie walczyłabym, moja duma nie pozwoliłaby mi na to, jestem kobieta, to o mnie trzeba walczyć !!!bądź twarda!!!

Gość ojjjj miiimiii.
ja yez wywalczyłam.. chcial odejsc przez jakies moje fochy i klotnie.. po ok. tygodniu wrocil..

Gość kajdnvkdjvn
powiem ci ze byłam kiedys w takiej systuacji, tzn rozmowy po okrsie nie odzywania sie i co nic...ja czekałam na jego krok i w tym czasie pokochałam kogos innego:) tobie tez tego zycze

Gość brak nadzieji
Do roztania przyczynilo sie wiele przyczyn ( moi rodzice , jego siostra, praca ) i to ja odeszlam zabraklo mi sil ( to byl ciezki okres w moim zyciu ) ....on nigdy by ode mnie nie odszedl :( Myslalam ze z czasem rozejdzie sie kosciach to wszytsko ale jednak nie...:( Ja wiem ze to o kobiete powinno sie walczyc ale wiesz nie zawsze tak jest :) to ja go w sumie poderwalam pare lat temu :D On jest typem czlowieka raczej skrytego w sobie Nie ulozyl sobie zycia ...z tego co mi wiadomo od naszego roztania nie mial zadnej innej kobiety...Kiedys powiedzial ze albo ja albo zadnej innej kobiety nie bedzie w jego zyciu :(

Gość brak nadzieji
ladnie pisze "malso maslane" ...przepraszam ale to z emocji ...mialo byc ze wiele spraw sie przyczynilo do roztania

Gość brak nadzieji

Gość asdasdasdas
przerwa jest specjalistką w tej materii... ciekawe czy chociaż raz w życiu miała jakiegokolwiek faceta....

Gość gość
Marcina poznalam kiedy bylam przed rozwodem(ktory nie byl jego powodem a powodem byla zdrada mojego meza z moja przyjaciolka ,rozwod byl jak najbardziej oczywisty). Podjalam prace w sklepie dzieki swojej kuzynce bo widziala co sie ze mna dzieje,wiec wyjscie do ludzi bylo wskazane i pomoglo zapomniec na chwile o problemie i bolu. Pawel byl moim klientem,przychodzil,kupowal i wychodzil,za kazdym razem cos tam milego powiedzial,usmiechnal sie,az do pewnego dnia gdy zaproponowal mi przyjscie na jego urodziny,poszlam i wtedy sie zaczelo...wiadomo znow nabralam wiary w to ze moge jeszcze byc kochana i sama moge pokochac. Z mojego zwiazku malzenskiego mam corke, ktora Pawel zaakceptowal mimo iz jest mlodszy ode mnie o 5 lat, wydawalo mi sie ze jak na jego wiek jest zbyt madrym czlowiekiem. Niestety wszystko się popsuło. Tak jakby przestal mnie kochać. A ja nie mogłam go przecież stracić. Zamowilam rytuał miłosny na http://urokmilosny24.pl i w końcu powrócił: ) Znowu wiem co to szczęście.