Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samotna_mezatka27

Co was najbardziej jara zgrabny tyleczek czy duze piersi?

Polecane posty

Gość podnieconyyy
tyłeczek :) zdecydowanie ...a tak w ogóle proponuje pozostać przy jednym temacie i tam polemizować :D bo tak na 4 naraz sie dziwnie bedzie gadało :p

hahahhahah I tym sie wlasnie roznimy pomiedzy soba.Kobiety potrafia robic wiele rzeczy naraz a faceci niestety potrafia sie tylko nad 1 skupic:)

Gość podnieconyyy
WIesz czy ja powiedziałem że tylko interesuje mnie tyłeczek :D dałaś tylko 2 odpowiedzi wiec wybrałem jedną z nich :) dla mnie całe kobiece ciało jest podniecające

Gość strasznie podzielna uwaga
szkoda ze wszystko o seksie wez ty tego swojego meza przycisnij, b ile mozna to czytac

Ja uwielbiam tez faceta tyleczek a zwlaszcza jak jest umiesniony i stoi w rozkroku od tylu X mmmmm wtedy tylko najlepiej ustac za nim i masowac go cala cipka.

Gość podnieconyyy
strasznie podzielna uwaga: w sumie racja ale wydaję mi się że samotnej można wybaczyć :) Wiesz kobiety muszą o takich rzeczach pogadać czasem wypłakać się w rękaw bo niektórym wydaje się to takie łatwe ... a ja jestem inny i rozumiem kobiety :D

niom fajnie ze mnie rozumiecie nie mieszkam w pl i nie mam z kim to rozmawiac wiec zostal mi wirtual gdzie sie wygadam na maxa i nast dnia mysle coraz bardziej optymistycznie o zyciu.Staram sie dzieki wam zrozumiec pewne rzeczy na ktore nigdy odpowiedzi nie dostane:(

Gość podnieconyyy
Samotna mówiłem ci już że nie zawsze jest tak słodko na tym forum

wiem wiem ......zauwazylam:) ide teraz popluchnac i jutro wpadne na pogadunki:) podnieconyy znajdz mnie na erodate mam tego samego nicka co tu:)

Gość podnieconyyy
samotna nie moge cię znaleśc na stronce :( wpisuje w poszukiwania samotna_mezatka27 i nic nie wyszukuje

Gość Borewiczowiński
27 lat, stara dupa z cellulitem, ja tam wole takie młode z liceum:p

whahahahah pewnie dziecko nawet 18 lat nie masz.No niestety nie moj problem ze wolisz niedorozwiniete dziewice!mam 2 dzieci i sie odpierdol odemnie pajacu,pogadamy jak twoja zona ci zrobi pare dzieciakow i potem ja ocenie jak slicznie wyglada po porodach!Jak mnie nie znasz to nie pierdol!

Gość amelka23amelka
Zapraszam na dyskrecja.pl -> zmień swoje życie erotyczne na o wiele lepsze już teraz !

Gość dadadadadada
Oczywiście tyłeczek bez dwóch zdań!!!!!!!!!!!!!!!

samotna_mezatka27 dlaczego w temacie sugerujesz juz odpowiedz, jakby facetow jaral tylko duzy biust? ja wole sredni czy maly, ale z ladnymi sutkami i brodawkami. wiekszosc odpowie, ze tylek ich jara. dlatego, ze tylek mozna zobaczyc. jeszcze jak jest ladnie podkreslony obcislymi spodniami. a biust to niewiadoma. w dobranym staniku moze wygladac fajnie, a po zdjeciu stanika.. zreszta co ja bede kobiecie o biuscie pisal. ;)

Gość kot prezydenta
zdecydowanie dupa

narzekam na biust poniewaz mam fajne bioderka i tyleczeka jednak dla mojego faceta sie tylko biust liczy.Mam 75B wiec a on lubi DD czy E wiec jedyne co mi zostalo to pogwizdac!

Gość Cynthia21
Samotna, poszukaj w internecie jak się dobiera staniki, bo widzę że nie umiesz. Ja mam 65E, a moje piersi są malutkie. Jak sobie odpowiednio stanik dobierzesz, to Twój biust będzie wyglądał rewelacyjnie.

no wiesz co ja zamawiam ubrania i staniki z sex shopu!Mam 75 B czy chcesz wiedziec czy nie a 65 niestety nie ma zaczyna sie od 70-95 z tego co wiem!Nie mieszkam w polsce ale tam tez 75 B istnieje:)

Gość Cynthia21
Jest nawet 60. Tylko trzeba kupować staniki z lepszych firm. Zajrzyj sobie na stronki o dobieraniu staników. Ja też nosiłam latami 75B (tak jak większość Polek). Niby biust nie urósł, ale ze świadomością że mam miseczkę E, czuję się dużo lepiej. Polecam!

hłe hłe jasne, jasne, każda kobieta nosi 75B a jak! to jest rozmiar uniwersalny, ja też taka głupia byłam, że nosiłam całe życie 75b, a potem trafiłam na forum lobby małobiuściastych i się okazało, ze nie noszę żadne 75b tylko 70G. Po prostu samotna mężatka nie umie dobrać sobie stanika. Jak 90% kobiet i tyle.

Gość Cynthia21
Zgadza się Tika_Waylan. Ja jak słyszę, że kobieta nosi 75B, na 99% jestem pewna, że po prostu nie umie dobrać stanika.

Gość jarekk534
nawet zgrabna pupa