Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość =//

Pytanie o seks w ciąży.

Polecane posty

Gość =//

Jestem w 12 tyg, nie kochałam się z moim narzeczonym już praktycznie od początku ciąży, na początku przez mdłości, a teraz przez bóle, każda "próba" jest dla mnie bardzo bolesna. Dziwne, bo lekarz podczas badania gin powiedział, że wzystko jest ok, samo badanie nie sprawia mi bólu. Czy to możliwe, że mam aż takie psychiczne wewnętrzne opory ? Ja sama nie mam wcale ochoty na seks, ale szkoda mi mojego faceta ...

Gość a co na to ginekolog prowadzac
w drugim trymestrze bedzie znacznie lepiej :)

Gość jeszczeniemamuska
ja też tak miałam - teraz jestem w 26 tc i niewiele sie zmieniło

Gość DrMengele
Popatrzcie na ciezarna suke jak pies chce na nia wskoczyc - startuje do niego z zebami ;). U wielu kobiet jest dosc podobnie.

Gość =//
szczerze mówiąc gin prowadzący to znajomy, ogólnie same plusy ale o to jakoś głupio mi go pytać, tym bardziej, że wiem,że to nie przyczyny zdrowotne bo podczas badań wszystko jest ok. jeszczeniemamuska - a Ty nadal odczuwasz bóle czy poprostu nadal nie masz ochoty ? I jak Twój facet sobie z tym radzi ? Mój narazie udaje, że nie ma problemu, ale wiem,że mu ciężko,.

Gość a co na to ginekolog prowadzac
ja tak do 12 tygodnia mialam rozne dolegliwosci (ale tez nie zawsze) a potem to juz ochote mialam do konca :P

Gość jeszczeniemamuska
sporadycznie czuje bóle podbrzusza, ale to podobno normalne- a ochoty na seks z mojej strony brak, a przed ciążą nigdny nie miałam takich problemów z mężem :) a mąż... hmmm... chyba to rozumie- czytał duż na ten temat w necie, czasem tylko mnie męczy, ale rozumiem go :) bo ja pewnie nie będąc w tym odmiennym stanie robiłabym to samo :)

Gość anka555
jestem teraz w 12 tygodniu i seks mamy normalnie co około 2 dni......u mnie było na odwrót mąż wogóle nie chcial na poczatku mysle ze sie bal ze sie cos moze stac....dopiero jak bylismy razem u gina to sie go zapytal a tamten powiedzial ze jest to nawet wskazane jak sie dobrze czuje ze wzgledu na niby nasze lepsze relacje :) teraz mamy normalnie, mi sie troche mniej chce szczegolnie wieczorem bo od razu mi sie chce spac jak przychodze z pracy o 21...ale jakos dajemy rade :)powodzenia mam nadzieje ze wam tez sie uda dla faceta mysle ze jednak jest to wazne bo jak wytzrymac bez przez 9 miesiecy ciazy a pozniej dochodzi czas po porodzie to jest bardzo duzo czasu......