Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka555

czy warto kupic dla malucha lezaczek- bujaczek ?

Polecane posty

Gość anka555

taki drozszy czy tanszy moze jakies propozycje? mozna klasc do niego niemowle od ktorego miesiaca? czy taki lezaczek jest na dluzszy okres czasu?

Gość hgjgghjgj
tylko fisher price - hustawka. mozna od 1 miesiace. kiedy szukałam lezaczka to na wszystkich forach tylko ten lezaczek wychwalano. starcza na bardzo dlugo bo pozniej mozna przerobic na krzeselko. cena ok 150-170 zl

Moim zdaniem warto- jakokolwiek. Może być firmowy, może być zwykły. Miałam fisher price, teraz mam zwykły i też jestem zadowolona.

To zależy czy masz coś innego, na czym mogłabyś umieścić malucha - i czy to dla ciebie wygodne - nosido, przenośne łóżeczko. u nas leżaczek był świetnym wyjściem, gdy musiałam posiedzieć w kuchni przy robieniu obiadu - abierałam Małą ze sobą, w leżaczku właśnie.

Też stałam przed tym pytaniem do niedawna i powiem, że jest to świetne rozwiązanie wielu sytuacji. Po pierwsze absolutnie nie można dziecka przetrzymywać w foteliku samochodowym bo jak powiedział lekarz ma on tam złą postawę, która jest bezpieczna w razie wypadku, ale absolutnie niewygodna na dłuższy czas. Po drugie leżaczek reaguje na ruchy dziecka i dziecko ma niezłą frajdę leżac sobie, fikając nózkami a fotelik się buja. Po trzecie jest lekki i dobrze sie składa - mozna wziać do rodziny w gosci czy znajomych zeby nie kłopocic ich gdzie umiescic dziecko no i w domku mozna dziecko zabrac ze soba do łazienki, kuchni itd. Bardzo polecam. Ja zakupiłam ten leżaczek: http://www.allegro.pl/item926594292.html Jest śliczny, ma fajne melodyjki i można ustawić, że się sam kołysze :) zobaczymy czy mój synek bedzie zadowolony :)

Gość ja mam taki
do chyba 18 kilo.Nie chce mi sie szukac na allegro.Moj synek ma 10 miesiecy i wazy 11 kilo i caly czas go uzywamy.Bardzo mi sie przydał.W nim pije mleko sam trzymajac butelke , w nim daje mu jesc lyzeczka dania, przydal sie w gosciach.Najwazniejsze,ze mozna go przypiac jesli chce sie na chwile np isc do lazienki.Ma wibracje, zabawki,melodyjke, jest regulowane oparcie.Moze w nim siedziec,lezec, spac.Dla mnie swietny wynalazek.

Gość anka555
dziekuje bardzo za odpowiedi :) przekonaly mnie juz na 100% ze sobie w ten fotelik zainwestuje :) i kupie sobie go juz wczesniej zeby czekal na malucha i zeby nie miec pozniej tylu wydatkow na raz :)

Gość anka555
Dziekuje bardzo wszystkim za odpowiedzi. teraz juz wiem na 100% ze sobie go kupie i to jeszcze wczesniej zeby juz czekal na maluszka który jesr w drodze :)