Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość witam jestem tu nowa

jak ja bede wygladac w ciazy? moze byly podobne do mnie

Polecane posty

witam :) jestem tu po raz pierwszy na tym forum :) w lato planujemy zostac rodzicami po raz pierwszy , tylko troche mnie martwi jak ja bede w ciazy wygladac ? mam 155 cm waga okolo 40-42 kg ,chudziutka :D boje sie ze brzuch moze byc tak duzy ze bede wygladala jak sloniczka z malym wzrostem :( moze tez znajda sie kobiety ktore miay podobna budowe ciala, oraz wzrost , i napisza jak wygladaly , badz wasze znajome chcialabym aby ten brzuszek byl taki proporcjonalny :D no ale nie wiem nie wiem jak ja wygladac bede, nie dosc ze niska .... :( dziekuje za kazdy wpis pozdrawiam milego dnia zycze :)

Gość a ja uwielbiam taniec
moja kumpela tez jest malutka, ale slicznie w ciazy wygladala. nie przejmuj sie.

Gość dsfghjkljghfdsfghjk
będziesz wyglądac jak ludzik michelin albo jak diplodok

mam nadzieje ze jakos to bedzie z tym brzuchem :) napenwo nie bede jesc za 2 :P no ale zobaczymy jak to bedzie ;) chcialabym aby brzuch byl proporcjonalny :D pozyjemy zobaczyczymy dziewczyny jesli jeszcze kogos znacie to napiszcie :)

Gość atramencik123
Napewno będziesz wygladała uroczo. Bo każda kobieta w ciązy tak wygląda niezależnie od tego jaki ma wzrost, brzuch, wage itd. A poza tym to nie wygląd jest najważniejszy.

Gość a ja powiem
mam ten sam wzrost, waga startowa przed ciążami podobna. mi się mój brzuszek podobał. może faktycznie w porównaniu z wyższymi dziewczynami wyglądał na duży, ale gdzieś tą ciążę trzeba nosić, na plecach się nie da;) nie będzie źle, a poza tym duży brzuch to zaledwie końcówka ciąży i jak się nie zapuścisz, to po porodzie będzie znów ok. pozdrawiam i powodzenia w staraniach.

Ja mam 160cm i przed ciaza wazylam 43kg-jestem bardzo drobnej budowy. W ciazy wygladalam ok,brzuszek proporcjonalny,nie za duzy,dziecko przyszlo na swiat w terminie,zdrowiutkie.

Gość znam wszystkie odpowiedzi
Jak to jak? Krótkie łapki, krótki nóżki i wielki brzuch - jakby gnom :)

Gość aauuuaaaa__
wybrałaś najgorsze forum z możliwych (chodzi mi tu o zadawanie takich właśnie pytań) niestety zjadą Cie tu na wszystkie strony:( wg mnie będziesz wyglądała pieknie jeśli tylko o siebie odpowiednio zadbasz, jesteś niziutka, ale też i chudziutka, więc jest ok, co innego gdybyś była niska a przy tuszy, wtedy gorzej - odrazu zrobiłaby się z Ciebie taka kuleczka będzie ok, nie zamartwiaj sie:)

no tak , zgadzam sie ze nie wyglad najwazniejszy ale jak sobie pomysle ze ja taka niska wygladam na malolate :P i jakbym taki bardzoo duzy brzuch miala to by nie wygladalo uroczo :( ale co bedzie to bedzie :) dlatego prosilam o wpisy by zrobic sobie srednia krajowa :P:P z niskim wzrostem :)

dziekuje za wpisy :) te mile :)

Gość głupi głupol
Jak się zmęczysz chodzeniem to bedziesz mogła się turlać jak m&m,s

oj nie przepadam za slodyczami ,ale kto wie moze bede sie turlac:) za wypowiedz osobom ktore szczekaja dziekuje za gory :)

Gość khjkshfk
ja mam 152 wzrostu ważyłam przed ciążą 50 kg w czasie ciąży przytyłam 13 kg ale wyglądałam ładnie trochę poszło w biust a reszta w brzuch brzucha nie miałam tak bardzo wielkiego.\ ale to wszystko zależy od genów i od odżywiania w czasie ciąży ile i jak się tyje. Ja starałam się odżywiać zdrowo i nie jeść późno wieczorem nie miałam żadnych zachcianek. Ale róż nie to bywa jednym tyje tylko brzuch i biust inne całe puchną i nogi i uda różnie bywa

Gość qqqrka.
ja mam 160 i waze teraz 45kg, przed ciaza wazylam 48 a bylo to 2,5 lata temu. W ciazy przytylam 7 kilo, a odlozuylo mi sie tylko w brzuszku i w biuscie. Tak wiec brzuszek mialam dosc maly i bardzo proporcjonalny a dodam ze jakos nie specjalnie ograniczalam sie z jedzeniem. Natomiast moja znajoma ktora jest podobnej budowy(lub nawet szczuplejsza) w ciazy przytyla jakies 22kg, tak wiec nie ma reguly

Gość moherowe berety wszedzie musza
ja tez planuje sie w ciazy zdrowo odzywiac , i nie przytyc wiecej niz 10-13 kg :) dziekuje wam za wpisy

zobaczymy , jeszcze sporo czasu , poczytam sobie jeszcze na internecie dot.zdrowego odzywania dzieki wam kobitki

Gość moherowe berety wszedzie musza
autorko mam podobna budowe do ciebie tylko mam 158 i 45 kg i planuje nie duzo przytycz a raczej sie starac fajnie ze powstal taki topik bo w Polsce wiele osob jest niskiego/sredniego wzrostu

nie sluchaj, bedziesz napewno wygladac lepiej niz wielkie kobiety ktore w ciazy jak slonice wygladaja :) ja tez jestem niska i malo waze i mam maly brzuszek :)