Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezaspokojona kasienkaa 266

Ciagle mysle o seksie.Partner mnie nie zaspokaja

Polecane posty

Gość zbysiu-master
To spotkaj się zemną to tak Cię podniecę że zawsze do mnie wrócisz :)

widze że ktoś się za mnie podsz... oki zmieniam temat,..

Gość taksobiemysle...
pisalam wlasnie o tym na uczuciowym- witam w klubie ehhh

Gość amelka23amelka
Zapraszam na dyskrecja.pl -> zmień swoje życie erotyczne na o wiele lepsze już teraz !

Gość niezaspokojona kasienkaa 266
Wczotraj przeprowadzilam rozmowe z moim.Powiedzial mi ze nie lubi gry wstepnej, nie lubi pieszczot.I niewiem co teraz.Seks juz nie sprawia mi zadnej przyjemnosci.

Gość agaa87
A skąd w ogóle jesteś Kasiu - skoro jesteś taka niezaspokojona to może masz ochotę na kobietę :>:> Napisz do mnie :)) jakby co to tu mam prof: http://xdate.pl/profil/aga2187

Witam Wszystkich Chyba czas wznowić temat. Mam ten sam problem ze swoją nie da się ukryć piękną Żoną. Jesteśmy razem 13 lat z czego 6 po ślubie. Mamy wspaniałą córeczkę i wszystko poza tym czego bym chciał. Mam tylko jeden problem, który narasta z błahego do olbrzymiego. Po urodzeniu dziecka Żona coraz mniej myśli o seksie. Kiedyś kochaliśmy się wszędzie i zawsze kiedy mieliśmy na to ochotę. Teraz raz na 1-3 tygodni. Stresuję się już na samą myśl o tym że chcę spróbować się do niej "zabrać". A jak już się uda to robimy to dokładnie tylko wtedy i tak jak ona che. Ja mam 30 lat i chciałbym poeksperymentować, kochać się rano, w dzień, wieczorem i przed pracą. Figlować w najróżniejszych pozycjach i penetrować wszystkie możliwe zakątki Jej ciała. A tu nie ;(. Siedzę teraz w pracy i nie mogę się skupić na niczym. Wciąż myślę o seksie, mam już swoje lata i nie sprawiają mi przyjemności robótki ręczne. Odwiedzam portale xxx i zastanawiam się którą bramkę wybrać: 1/Trwać w tym temacie bez zmian (w zasadzie nie chciałbym zdradzać żony) 2/Poszukać kochanki(, choć chyba lepiej zapłacić przynajmniej się nie zakocha) i być szczęśliwym z Żoną 3/Poszukać innej, z tym że szkoda mi Córki Sam nie wiem co robić, rozmawiałem nie raz ze swoją drugą połową na temat mojego libido, że brakuje mi seksu. Tego typu rozmowy zawsze kończą się kłótnia i nic nie wnoszą. Jak kolega wyżej mam nadzieję że po 30 coś się w niej przestawi i znów będziemy się bzykać jak króliki ;) Mam nadzieję że ta moja wylewna opowieść da mi siłę czekać na lepsze czasy

Gość niszczarz
niezaspokojona - chcesz to cie podniece i sie pozadnie wymasturbujesz