Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irresistible me

Co sądzicie o imieniu TINKERBELL ???

Polecane posty

Gość -Mia-
Haha, dla pieska chyba. Paris Hilton ma pieska o tym imieniu. Albo miala...

Gość Tinkerbell......
A wiesz co to oznacza??? Nie ma takiego imienia... Przykro mi, to tylko postac z bajki:) Ktora moja corka czesto oglada:) Tinkerbell - Dzwoneczek:) Zreszta moim zdaniem to tylko prowokacja:)

Gość -Mia-
Na moj gust to w Irlandii beda plakac ze smiechu z tego imienia. Bardziej niz Polacy, bo dla nas to tylko dziwne, a dla nich chore. Co do Naomi to jest jakies imie, ale z polskim nazwiskiem bedzie brzmialo masakrycznie.

Gość innaanna
a pomyślałaś o tym, że twoje dziecko nie zawsze będzie dorosłe? Ze kiedyś zostanie może lekarzem, profesorem albo mecenasem? i co? będzie panie profesor Tinkerbell Jakaśtam? czyli Dzwoneczek Jakaśtam? I kto będzie ją wtedy traktował poważnie?

o matko,przecież bell to dzwonek a tinker nie pamiętam ale coś od druta. Ani to nie brzmi po polsku ani po angielsku. Juz lepiej ta Naomi...

Gość irresistible me
do "Tinkerbell...... A wiesz co to oznacza???: - przecież pisałam, że Tinkerbell to wróżka z bajki!!! :o Czytaj ze zrozumieniem!!! A wiesz, kuzynka mojego lubego ma na imię Cinderella i nikt się z niej nie nabija, to chyba tylko Polacy tacy wredni :o A jest nauczycielką!!! Wręcz przeciwnie, kiedy tylko ludzie słyszą jej imię, od razu są do niej bardzo mile usposobieni i sympatyczni!! Zresztą ona jest tak radosną osobą, że do niej to imię wręcz pasuje!! do "-Mia- Co do Naomi to jest jakies imie, ale z polskim nazwiskiem bedzie brzmialo masakrycznie." - MOJE DZIECKO NIE BĘDZIE NOSIĆ POLSKIEGO NAZWISKA. :o :o :o

Gość po co sie
pytasz o opinie na temat imienia na ty glupim forum. Tutaj wiekszosc jest ograniczona i stad te ataki. Oba imiona brzmia fajnie i nie sadze, ze ktos sie bedzie wysmiewal z coreczki ale moze sprobuj sobie w myslach lub na glos przecwiczyc jak bedziesz sie zwracala do dziecka w roznych sytuacjach i zobacz czy ci to imie lezy. Sama myslalam o Naomi, ale zrezygnowalam bo w polaczeniu z j. polskim to jakos nie gralo - nie widzialam sie wolajacej na placu zabaw Naomiii czas do domu itp.:). Po angleisku za to bardzo dobrze to wychodzi, ale tak jak ty mieszkam i tu i tam i wybralam w koncu uniwersalne dla obu krajow:)