Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Normalny facet hhhh

Spotykać się nadal bez miłości czy przerwać to

Polecane posty

Gość Normalny facet hhhh

W swoim życiu zazwyczaj byłem sam, nie przeszkadzało mi to. Postanowiłem coś zmienić i poderwałem dziewczynę na portalu randkowym. Najpierw przez pewien czas ją zmiękczałem mailami, potem GG aż zaczęło dochodzić do spotkań w realu. Chyba się jej spodobałem i często się umawiamy, coraz to śmielej ale do seksu jeszcze nie doszło, też nie nalegałem. I tu pytanie, ona zalicza się do dosyć atrakcyjnych dziewczyn tylko że mnie tak średnio kręci, nawet po spotkaniach nie "zaliczam" jej w myślach, sam nie wiem dlaczego na mnie jakoś słabiej działa chociaż obiektywnie powinna. Czy powinienem dalej ciągnąć tą znajomość, wiem że w końcu dojdzie między nami do zbliżeń? Czy też się rozstać wcześniej aby jej nie krzywdzić bo raczej w małżeństwie by nam nie wyszło a ona widzi we mnie bardziej materiał na męża niż przygodny seks.

Gość walcz chłopie
czy ona ma w sobie "to coś"? ten błysk w oku? uśmiech..? poczucie humoru? czy jest inteligentna? czy ma jakieś zainteresowania? czy czymś Ci imponuje? czy jest seksowna?

hmm najlepiej powiedz jej to co czujesz.. potem moze byc duzoo roznych sytuacji w ktore sie wkracisz a potem nie bedziesz mogl wyjsc z tego... szczerosc najwazniejsza! pzdr;)

Gość dziki imbir
lepiej będzie jak z nią zerwiesz, bo ciebie to pewnie obejdzie, a czym dalej będziesz w to brnął i robił jej nadzieje tym potem ona będzie bardziej cierpiała

Gość walcz chłopie
zanalizujmy może najlpierw problem: dlaczego nie pociąga Cie atrakcyjna dziewczyna? - może ma jakiś defekt?

hmm najlepiej powiedz jej to co czujesz.. potem moze byc duzoo roznych sytuacji w ktore sie wkracisz a potem nie bedziesz mogl wyjsc z tego... szczerosc najwazniejsza! pzdr;)

Hmmm.... musisz się na prawdę poważnie zastanowić chcesz się dalej z nią spotykać bo jeśli masz ją zranić to lepiej zakończ to już teraz. Ona będzie tak czy siak cierpieć, ale im prędzej to zakończysz to łatwiej to przejdzie.

Gość Wcale nie feministka
Bzyknij laskę. Przynajmniej będzie miło.

Gość walcz chłopie
mój nick jest taki dlatego, że wczesniej wypowiedzialam sie w innym tematcie i tak mi zostało...

Gość Normalny facet hhhh
Imponuje mi na wielu polach, intelekt, wykształcenie, uroda, częściowo charakter i inne których nie wymienię, tylko zawsze do kobiety z którą chciałem być czułem zwierzęcy instynkt a tu bardziej koleżanka i nie umiem się zakochać. Albo to taka samoobrona organizmu przed wejściem w poważny związek bo jak dla mnie to ona jest odpowiednia - rozumowo tak sądzę. A szczerość odpada co jej powię - Sory mała ale mnie nie kręcisz. Może mi się odmieni.

Zostaw i nie rań.. nie brnij w to dalej, bo ona zadurzy się w Tobie jeszcze bardziej.. i sprawisz jej jeszcze wiekszą przykrość.

Gość yolQa
może głębsze spojrzenia w oczy? jakieś podteksty, szepty? trzymanie za dłoń..?

Gość Normalny facet hhhh
Z jednej strony to może bym i chciał ją bzyknąć bo ciało ma ładne i trochę ciekawy tego jestem. Najprawdopodobniej jest dziewicą i to mi przeszkadza bo czuł bym się po wszystkim jak złodziej, gdyby nie była to mniej by mnie to obchodziło.

Gość Normalny facet hhhh
"powiem" miało być

Gość yolQa
dlaczego czułbyś się jak złodziej? może ona chciałaby przeżyć z Tobą swój pierwszy raz? pogadaj z nią o tym, a nie biadol na forum.

Gość Normalny facet hhhh
Ona młoda 23, ja 29.

Gość dziki imbir
tym bardziej nie powinieneś jej ranić, zrazi się i będzie jej ciężko zaufać

Gość Wcale nie feministka
Coś ty taki w porządku? Bez urazy, ale jeśli laska umawia się z gościem z internetu to chyba nie liczy na dozgonną miłość.

Gość wiesz co sadze
ze spotkales w koncu kobiete na ktorej Ci zalezy, tylko jeszcze o tym nie wiesz i masz do niej zupelnie inne podejscie niz do innych kobiet, ktore wczesniej tylko zaliczales i nara !!

Gość Normalny facet hhhh
Jak złodziej bo kiedyś wysoko ceniłem dziewictwo i zawsze uważałem, że deflorowanie dziewczyny bez chęci bycia z nią na dłużej to świństwo. Teraz mi już na dziewictwie nie zależy i nie mam co do tego problemów ale musiałbym być absolutnie pewny swoich uczuć aby podjąć taki krok (taka schiza).

Gość Normalny facet hhhh
Różne są powody poznawania ludzi w internecie, nie można z góry założyć że ona nie szukała tam miłości.

Gość dziki imbir
bez przesady żeby nie wiedział, jeżeli nie ma chemii to nie ma i raczej nie przyjdzie, a co będzie jak się z nią zwiążesz a potem spotkasz tę jedyną???